reklama
S
Szczęściara20
Gość
Ja tez dzisiaj podjełam kroki i zaczynam chodzic prywatnie do ginekologa , bo jak to mozna nie robić usg że nie ma takiej potrzeby, trudno chodx wizyta 70 zł no ale coż przynajmniej będe wiedzieć co słychać u mojego Dzidka:-)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ech a ja mam jakis stan zapalny w sliniance i kurde ferdek ralyngolog przypisala mi antybiotyk mam 5 dni brac spora dawke :-( jesli do jutra mi nie przejdzie samo...ale mam to nie p-ierwszy raz wiec wiem ze wczesniej jak za tydzien nie przejdzie wiec antybiotyk musze jutro zaczac brac :-( podobno niebezpiecznie jest jak beirze sie je karmiac juz ale wiadomo kobieta w ciazy nie powienna zadnych lekow brac....boje sie o malenstwo bo przeciez jak narazie zdrowiotkie boje sie konsekwencji po antybiotyku, znajoma brala nawet w 3 miesiacu i malutka urodzla sie zdrowiotka jak ryba....lekarz powiedzial mi ze zapalenie jest bardziej neibezpieczne niz lek...
Hej Myfa lekarz wie co robi, a kazdy stan zapalny w naszym organizmie jest tez niebezpieczny dla malenstwa, wiec trzeba go wyleczyc, nawet jezeli trzeba brac antybiotyki. Zreszta lekarka wie, ze jestes w ciazy wiec z pewnoscia dobrala odpowiedni antybiotyk. Na pewno wszystko bedzie dobrze. Duzo zdrowka dla Was obojga
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
na szczescie nie musialam brac antybiotyku przeszlo samo, ale przyznam ze antybiiotyk mialam jak dla slonia wiec bala bym sie i tak gozazyc malenstwo chyba wporzadku nie odczowam zadnych niedogodnosci :-) buziaki i dbajcie o siebie ja mam nauczke ze z mokra glowa nie nalezy wychodzic na balkon jakjest wiaterek.....
tweedy ale masz fajnie zobaczysz swoje malenstwo :-) nie masz sie czym stresowac....
pozdrawionka
tweedy ale masz fajnie zobaczysz swoje malenstwo :-) nie masz sie czym stresowac....
pozdrawionka
reklama
Podziel się: