reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina.

hej brzuchatki ;) jestem juz po kolejnej wizycie u gina, przyspieszonej niestety przez krwawienie :( okazało się, że z nadżerki i troszkę z małej ilości progesteronu ( więc biorę luteinkę znów) ale przede wszystkim z przepracowania!!! Na co dzień jestem nauczycielką, a w czasie wakacji pomagam teściom w butiku w centrum handlowym. Okazało się, że to za duży wysiłek takie stanie za ladą całymi dniami............chociaż mówiłam ,że już po 4 godzinach pracy czułam się potwornie zmęczona, to niektórzy mi nie wierzyli..........i o mało co nie doszło do nieszczęścia!!! W dodatku byłam sama w domu, bo mąż wyjechał na pogrzeb i to dość daleko, więc nie chciałam jechać. Przeżyłam-choć było strasznie niebezpiecznie,bałam się o dziecko, ale teraz mam absolutny zakaz pracy, nawet prac domowych i mam 2 tygodnie leżeć a następne 4 się oszczędzać. Jestem w domku i odpoczywam.

reklama
Kochana - dobrze, ze sie wszystko poukładało. Oszczędzaj się :)

Tak z ciekawości zapytam - ile to jest "troszke mała ilość progesteronu"?.Ja  badałam i miałam równą 100 ze dwa tyg temu.

AGA UWAŻAJ NA SIEBIE JA W PRAWDZIE PRACUJE PRAWIE 9 GODZ ALE SIEDZE CAŁY CZAS, NAWET MI FOTEL ZMIENIONO NA WIĘKSZY BY MNIE PLECKI NIE BOLAŁY!! DBAJ O SIEBIE DZIDZIA JEST NAJWAŻNIEJSZA!!
A WCZESNIEJ LEKARZ NIE WYKRYŁ U CIEBIE NADŻERKI NA BADANIU??

aga26ka , oj to bardzo nieciekawie bylo. Najwazniejsze , ze wszystko jest pod kontrola, a stojaca praca w ciazy to chyba rzeczywiscie nie specjalnie dobry pomysl. Ja tez spedzam dlugasne godziny w biurze, ale za to na moim wielkim wypasionym fotelu. Duzo zdrowka i odpoczynku dla Ciebie i dzidziusia.

Ja tez mialam w 6 tyg. i wlasciwie na tej podstawie zostalo potwierdzone moje zaciazenie ;D Tak wiec w 12 tyg to juz na 100% musisz miec usg.

reklama
Dziewczyny dzięki Wam za troskę :D Oszczędzam się i idę leżeć  :)
Antares77 gin nie określał mi pozimu progesteronu, bo nie było potrzeby, po prostu stwierdził, że musiało go być za mało i prawdopodobnie dlatego wystąpiło krwawienie. Teraz mam znów brać luteinkę, jak w pierwszych tygodniach.Nadżerkę miałam wcześniej już przez niego stwierdzoną i zdiagnozowaną na II stopień, ale widocznie nadmierny wysiłek spowodował gwałtowne złuszczenie nabłonka. Na szczęście jest już wszystko dobrze, ale muszę leżeć, więc na razie nie będzie mnie na forum. Pozdrawiam Was  :D :D :D

Do góry