reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina.

No właśnie podobno na takim usg widać buźkę i jej wszystkie grymasy nawet jak dzidzia ziewa czy marszczy czółko to widać hmm może się skuszę tylko
też nie wiem od kiedy można robic takie usg zapytam za 2 tyg jek bede na wizycie!!

reklama
Mnie wysylaja na 3d jako polowkowe. Wiec okolice 20 tyg.
A dzisiaj bylam na USG tarczycy. Ale mnie korcilo, zeby znow dzidzie zobaczyc. Ale bylam twarda :-)
A co do kosztow, to 3d raczej wczedzie kosztuje podobnie (u mnie tez 180 zl).
Test potrojny za to 70, ale ja jakos nie mam na niego ochoty....
A za normalne USG (i transwaginalne i po brzuszku) razem z wizyta place 50 :-)
A koszty i tak mnie przerazaja :-) Mam nadzieje, ze beda porownywalne do mojego autka, a nie tego, ktorym druga polowka jezdzi ;-)
Jesli jednak, to ja tez napadam z Wami.... sporo "sprzetu" przydatnego mam ;-)

A potem powiedzą w tvn24 - ciężarne napadły na bank i o dziwo udało im się zbiec  ;D ;D ;D w naszym kraju wszystko jest możliwe!!!! :D

Mam pytanko czy zdarza wam się teraz w ciąży być bardziej niezdarną jak przed ciążą no kurcze nie ma dnia abym się czymś nie pobrudziła wczesniej
mogłam jeść arbuza i nic teraz jem głupią śliwkę i cała jestem w plamach i nie ma dnia aby mi się coś nie przydarzyło mój mąż to już się śmieje
do pracy przychodze w czystym ubranku a wychodze jakbym była w ekipie remontowej co się dzieje?????????

Karolla, ja mam "marchwiane rece" i wszystko mi z nich leci... no i jestem zasapana od przekrecenia kluczyka w stacyjce ;-)
Co to bedzie, jak brzuch wielki wystrzeli... wole nie myslec...

u mnie najgorzej z koncentracja.Czasami robię dokument, który normalnie zrobiłabym w 15 minut - przez pół dnia. Pomijam, ze musze po sto razy sprawdzać faktury, przelewy itd.Jakbym starciła zaufanie do siebie :)

Ja mam tak samo z koncetracja. W pracy o wielu rzeczach zapominam. tak samo sprawdzam faktury, przelewy, wnioski po pare razy. To prawda ze i szybciej sie mecze. jak wejde na 4 pietro do pracy to dostaje zadyszki.

a wiecie co... ja tak z innej beczki ;) ostatnio skóra mnie zaczeła swędzieć - chociaż jest nawilżona, nie jest ani trochę sucha itd.Ale najgorzej z sutkami. Jak bolały to bolały, a teraz swędzą (takie uczucie jak sie goi rana), a co gorsze jakby sie eee.. łuszczą? Dziwne...

A mnie na maksa swędza piersi chociaz non stop sa nawilżone mustellą nie mówię już o tym ze w nocy 3-4 razy wstaję do toalety
wiec jakby sie już przygotowuję do nocnego wstawania :D

reklama
Do góry