reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

A nie wiecie moze, kiedy najwczesniej po porpdzioe mozna spiralke zalozyc?? Bo ja nie chce pigul, zastrzykow, plastrow... nigdy nie czulam sie dobrze po hormonach ;-(
A satysfakcjonuje mnie tylko taka metoda, w ktorej nie bedzie ograniczen (wiec odpadaja natularne metody) i barier mechanicznych (gumki a fe!!!!!).
Do gina ide chyba dopiero na poczatku kwietnia, ale z ciekawosci wolalabym wiedziec wczesniej :-)

reklama
Madzia...wlascwie u nas dostepna jest tylko jedna spiralka z hormonkami (mirena), ale mysle o takiej normalnej... Wlasnie, zeby hormonkow uniknac. Juz dosc mialam gromadzenia wody w organizmie, spadku libido, bolow glowy etc. Nie wyobrazam soebie przechodzenia przez to ponownie ;-(
Musze cos wykombinowac. Metody naturalne odpadaja, bo mnie sie chce najbardziej wtedy, kiedy nie mozna ;-), Wiec ot bez sensu.
Gumkie... Obydwoje nie lubimy. A ja w dodatku jestem uczulona na srodki plemnkobojcze ;-(
Bleeeeeeeee

KIRA moja przyjaciólka miała założoną w 6 tyg po porodzie od razu jak sie połóg zakończył! Ona ma właśnie Mirene!

A mi gin powiedział , że spiralki to najlepiej 3 miesiące po porodzie, żeby wszystko było już cacy zagojone w środeczku.

a ja gina odwiedziłam dzisiak.No i wszystko w porządku.następne spotkanie za 2 miechy.Dostałam żel na poślizg ( w razie czego) ale po co mi to jak z chłopem nie gadamy a jak gadamy to...ech szkoda mówić ;(

reklama
Do góry