reklama
Madzia_S
Matka Polka
Aaaa, nie zauważyłam. No to jest prawdziwa kobieta na Dzień Kobiet. Gratulacje !!!
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
noi po wizycie u gina wszytsko piknie i wogole macica jak u starej babuni skuczona na maxa ....ech ulzylo mi..... noi kochac sie mozna tylko z poslizgaczem bo moze bolec poza tym diwedzialam sie ze kucie kolo fadka (po c) zawdzieczamy wezlom chlonnym (nawet nie wiedzialam ze i to zszywali) teraz tylko cwiczyc powoli mam miesnie brzuchola bo mialam na maxa rozciagniete ...
karola7
Fanka BB :)
Qurde tyle sie opisałam i wszystko zniknęło. Cos to bb dzisiaj dziwnie działa.
Asia gratulacje
Jeszcze tylko Dynia da znac co i jak i chyba komplecik.
Byłam wczoraj u gina - wsio ok, nawet nie ma nadrzerki.
No i pytanie co do anty. Szczególna prośba do Olci (bo jak dobrze zrozumialam to twój tato jest ginem) Czy hormony z zastrzyków depo-provene (chyba kacha o tym pisała) albo z pigułek cerazette na prawde nie przenikaja do mleczka?
Chciałabym cosik brac , ale nie chcę faszerować małej. Jakbyscie wiedziały cos ze sprawdzonych źródeł to plis dajcie znac. Chyab wszystkim nam sie tu przyda. (Bo ja troszkę sceptycznie jestem do tego nastawiona)
Asia gratulacje
Jeszcze tylko Dynia da znac co i jak i chyba komplecik.
Byłam wczoraj u gina - wsio ok, nawet nie ma nadrzerki.
No i pytanie co do anty. Szczególna prośba do Olci (bo jak dobrze zrozumialam to twój tato jest ginem) Czy hormony z zastrzyków depo-provene (chyba kacha o tym pisała) albo z pigułek cerazette na prawde nie przenikaja do mleczka?
Chciałabym cosik brac , ale nie chcę faszerować małej. Jakbyscie wiedziały cos ze sprawdzonych źródeł to plis dajcie znac. Chyab wszystkim nam sie tu przyda. (Bo ja troszkę sceptycznie jestem do tego nastawiona)
blond
mama dwoch urwiskow
asiu ogromne gratulacje
reklama
dziękuję dziewczyny! teraz już wszystkie jesteśmy rozdwojone a tak się doczekać nie mogłam Moja córcia zrobiła sobie i mi prezent na Dzień Kobiet !!!Ja pozmniejszam troszkę zdjątka to zaraz Wam się pochwalę swoim cudeńkiem
BUZIACZKI!!!!!!
BUZIACZKI!!!!!!
Podziel się: