reklama
aneta998
Fanka BB :)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Blond ja tak samo mialam po calym dniu...kochana kladz sie z nogami wyzej lapki tez wyzej po pierwsze ZERO SOLI ZERO SERA I OGRANICZ PRZYPRAWY ORAZ WODA NISKKOSODOWA TYLKO
A I NIE PRZEGRZEWAJ SIE a jutro lec zrobic sobie badanie moczu jesli bedzie białko to do gina jesli nie to spokojnie musisz pzemeczyc sie ja przesszlam takie stany ze szok a zatrucia nie mam...teraz jeszcze palce mi dretwieja czasem noi opuchlizna miejsz a ale jak sie narobie to znowu wraca a butow od dawna dopiac nie moge bez meza nie dopne do tego kiedys az ryczec mi sie chcialo bo nie moglam sie podpisac normalnie tak paluchy mialam niesprawne "-(
A I NIE PRZEGRZEWAJ SIE a jutro lec zrobic sobie badanie moczu jesli bedzie białko to do gina jesli nie to spokojnie musisz pzemeczyc sie ja przesszlam takie stany ze szok a zatrucia nie mam...teraz jeszcze palce mi dretwieja czasem noi opuchlizna miejsz a ale jak sie narobie to znowu wraca a butow od dawna dopiac nie moge bez meza nie dopne do tego kiedys az ryczec mi sie chcialo bo nie moglam sie podpisac normalnie tak paluchy mialam niesprawne "-(
blond
mama dwoch urwiskow
myfa dzieki bardzo skarbie wiedzialam ,te moge na ciebie liczyc skarbie
ewako tobie tez serdeczne dzieki
jutro i tak mam isc do gin to niech on sprawdzi
ewako tobie tez serdeczne dzieki
jutro i tak mam isc do gin to niech on sprawdzi
Kachna321bum
Fanka BB :)
Asia koniecznie daj znać co gin powiedział i się nie denerwuj
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
KOCHANE MAMY W SRD NAS KOLEJNEGO PRZYSTOJNIAKA O IMIENIU MARCEL URODZIŁ SIĘ O 3:27 Z WAGĄ 3570 DŁ. 54 CM...... A OTO CYT. Z ESEMESKA OD ASI:
""HEJ, O 3,27 URODZIŁ SIE MARCELEK 3570, 54 CM, PORÓD NATURALNY WSZYTSKO. WSZYTSKO OPOWIEM JAK WRÓCE. POZDROWIENIA, TRZYMAJCIE SIE ! ASKA. K
""HEJ, O 3,27 URODZIŁ SIE MARCELEK 3570, 54 CM, PORÓD NATURALNY WSZYTSKO. WSZYTSKO OPOWIEM JAK WRÓCE. POZDROWIENIA, TRZYMAJCIE SIE ! ASKA. K
reklama
Podziel się: