reklama
Madzia_S
Matka Polka
No to jest problem. Bo jedyna rzecz, jakiej się boję w życiu, to sa własnie żaby. I ślimaki bez skorupy. Jakąś traumę mam z dzieciństwa .
Misia, proszę o zdiagnozowanie mojej traumy.
Misia, proszę o zdiagnozowanie mojej traumy.
No - bananów sie najadłam i moje Dziecię ożywiło sie - dostałam za cały dzień - taka porcja kopniaków, że łoooooo ufff gin mi powiedział, ze dzieci sie genralnie mniej ruszaja ale ze wzgledu na pakiet startowy tej cholestazy wstretnej musze być czujna.Wiec stąd mój niepokój.
Brrrrrrrrrrrrr jak zzzzzzzziiiiiiiimmmmno ... -15 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Brrrrrrrrrrrrr jak zzzzzzzziiiiiiiimmmmno ... -15 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Madzia_S
Matka Polka
Znaczy się - lubi banany . Antares, bądź czujna jednakże. Moja mama jadła ze mną w ciąży kilogramy bananów (inna sprawa, że to jedyne owoce, jakie wtedy były ;D) i zobacz, co wyrosło. Nie daj się zwieść pozorom.
Czuwaj.
Czuwaj.
Madziu droga, ja też mam ostatnio traumę apropos żab :
lęk przed żabami to bodajże "batrachofobia"
wiecie co, ja moje dziecię czuję coraz mocniej, widzę gulki i gule pływające mi po brzuchu, czasem bardzo bolesne... dziecko nie daje mi wytchnienia... trochę się martwię że cały czas jest takie aktywne... kiedy ono śpi???
lęk przed żabami to bodajże "batrachofobia"
wiecie co, ja moje dziecię czuję coraz mocniej, widzę gulki i gule pływające mi po brzuchu, czasem bardzo bolesne... dziecko nie daje mi wytchnienia... trochę się martwię że cały czas jest takie aktywne... kiedy ono śpi???
Madzia_S
Matka Polka
Ja mam to samo.Też bym chciała poznać pory jego snu . PRZECIEZ KIEDYŚ MUSI SPAĆ !!!
Za diagnozę dziękuję. A da się coś z tym zrobić może???
Madzia_S pisze:Ja mam to samo.Też bym chciała poznać pory jego snu . PRZECIEZ KIEDYŚ MUSI SPAĆ !!!
spirytusik Maj Dir spirytusik
Madzia_S
Matka Polka
Tyle lat człowiek żyje i nie wiedział, że alkohol działa usypiająco... Mnie zawsze pobudzał do działania. Może nie zwsze zgodnego z prawem, ale pobudzał :laugh:. Może na mężczyzn inaczej działa...A, dam mu troszkę. Zdaje się, mam dżin w lodówce. A sobie kawkę zrobię, bo mnie swapy procentowe usypiają
reklama
Podziel się: