reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
dla sprostowania do Madzi S i innych niestety to gdzie czujemy czkawke nie ma wplywu na ulozenie przekonalam sie o tym niestety.... pomimo ze czuje ja jak dziewczyny ktorych maluchy juz w pozycji do starrtu moje jeszcze posladkami w dol

Ano, ja czkawkę czuję gdzieś bardzo nisko, w dole brzucha, też byłam pewna że wszystko dobrze - a okazało się że to w co klepię moje dziecko czasami i co tak ładnie wystaje to główka jest, nie pupa... a pupa w miejscu czkawki :)

Ostatnia edycja:
Tak, właśnie dziś sie dowiedziałam na usg. Kiedy moje dziecko tego dokonało? Przecież jeszcze niedawno wisiało głową w dół. Oj, będzie zdolne... po tatusiu ;)

Matko boska...nie zamierzałam iśc na USG jeszczew tym miesiącu. Wolałabym się nastawić na cc w razie czego, a nie dowiedzieć się w ostatnim momencie :(. Chociaż ginka, jak jej powiedziałam o tej swojej koleżance, że jej w Wojewódzkim nie zrobili cc,mimo, że mała była ułożona pośladkowo i 2 razy owinięta pępowiną, to mnie uświadomiła, że cc pierworódkom robią przy takim ułożeniu przewaznie tylko, jeśli dzidziuś wazy ponad 3500g. A Julka miała 2800.. Ja mam cały czas wrażenie, że Antoni Wiesław leży w poprzek. Kulka mi wyskakuje non topper koło wątroby (zresztą, może koło czegoś innego, bo nie mam pojęcia gdzie jest teraz moja wątroba :laugh:).

reklama
hmmmm....a moja Misia jakaś ospała.Zjadłam śniadanie ok 10 i z ruchów to tylko jakieś niemrawe ocierania... pół h temu zjadłam pół paczki cukierków i ciągle nic konkretnego.Reasumując od 10.15 do teraz wyczuwalnych, mocnych ruchów ok 6.Niepokoję sie letko.

Do góry