reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Ja ide na izbe przyjec i mówie że przyszłam na KTG i jestem od tej i tej doktor, i mi normalnie podłączają,
fakt że potem ginka przychodzi i czyta zapis ! Dzisiaj nawet konsultowała go z mężem też ginekologiem kurcze torba spakowana
do szpitala a ja mam to przekładać do innej małej torby?? Matko święta buuuu

reklama
Jutro z rana mam dzwonic i pogadac z ginem ( meżem mojej doktor) chyba cienko z miejscami na patologii jest
ale bede go prosic żeby mi na poniedziałek przełożył bo w weekend mam Złotopolskich do obejrzenia
k035.gif
i kilka innych filmów buhahaha żartuje ofkors
c008.gif
!!
A ty kochana masz prasowanko przed komputrem hmmm to tak jak ja czekam na kolęde ;)

Dzwoniłam jeszcze wieczorem do mojej ginki i tak sie z nią dogadałam ze lepiej w poniedz iść
bo nie chce przez weekend byc w szpitalu, powiedziała mi ze zapisy KTG robią także w weekendy (jakbym nie wiedziała )
no i zobaczy jak z miejscami jutro z rana bede wiedziec co i jak mam nadzieje ze do poniedziłku dadza mi czas ;)
A Olcia bedzie sobie spokojnie siedziec chociaz dziś wyjątkowo mocno kopie czuje chyba że mama sie poddenerwowała !!

Eh, byłam wczoraj u mojego gina i... wszystko gotowe do porodu. Teraz zostało mi tylko czekać kiedy moj kochany dzidzius zechce pojawic sie na tym świecie. Ale mam wrażenie że jeszcze troche posiedzi w brzuchu - no i dobrze. ;D

Dziusia77 no to super.
Ja mam jeszce w nastęnym tygodniu wizytę. A poźniej nie wiem co. Czekamy spokojnie w domku na rozwiązanie? Koniec włóczenia się po przychodniach?

reklama
Madzia_S, Karolla lekarz sam nakazal mi isc na KTG do szpitala w przyszlym tyg. w srode. Wiem, ze jesli przyjde i zaplace to mi je zrobia. Mam tylko nadzieje ze mozna przyjsc normalnie i i nie ma czegos takiego jak kolejka. Jakby maluszek zaczal mniej kopac, to ide szybciej oczywiscie.

A za niecale 2 tyg do gina i jezeli nie nastapi znaczaca poprawa(mala ilosc wod plodowych i drobniutki dzidzius), to laduje mnie do szpitala na serie badan. Mozliwe, ze czeka mnie szybsze wywolanie porodu, ale to sie okaze 1 lutego.

Do góry