reklama
Madzia_S
Matka Polka
Raz przeczytasz "W pustyni i w puszczy" i samo poleci... ;D ;D ;D
Madzia_S
Matka Polka
Ideałem byłoby, gdyby laktatory okazały sie w ogóle niepotrzebne . Tylko ciężko będzie dostosować podaz do popytu na samym początki bez wspomagania sie techniką :laugh:.
u mnie tez susza ale jutro wyprobuje laktator,skoro to tyle przyjemnosci ;D ;D ;D : :
a dzis w nocy obudzil mnie straszny bol,taki z krzyza,myslalam,ze sie zaczelo...ale bylo tylko 1 raz,jutro wizyta u gina ,ale cosik mysle ,ze jeszcze troszku pochodze z brzuszkiem
a dzis w nocy obudzil mnie straszny bol,taki z krzyza,myslalam,ze sie zaczelo...ale bylo tylko 1 raz,jutro wizyta u gina ,ale cosik mysle ,ze jeszcze troszku pochodze z brzuszkiem
Madzia_S
Matka Polka
Pochodź, pochodź. Nie ma się co tak spieszyć. Na dworzu zimno :laugh:.
Madzia_S
Matka Polka
Cieplej może nie, ale ja będę spokojniejsza :laugh:. W ten weekend absolutnie mi nie pasuje (egzaminy: filozofia, ekonometria, systemy bankowe w UE, zarządzanie ryzykiem, ekonomika handlu zagranicznego) i już nawet rozmawiałam o tym z Młodym. Powiedział, że zobaczy co się da zrobić, ale w zasadzie to obiecał mamusi, że sie zobaczymy w lutym ;D ;D ;D.
reklama
dytek
Fanka BB :)
Ja już prawie przy terminowym porodzie, więc zaczynamy przyśpieszać. Chyba coś w tym jest, bo kilka dni temu zachciało nam sie igraszek i potem przez 3-4 godziny się zastanawiałam, czy już nie rodzę- bo miałam bolesne skurcze i dość mocne, tyle że nie regularne. Więc do dzieła ;D
Podziel się: