reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Kuruj sie kochana kuruj
n025.gif
bo potem to posucha bedzie przez 5-6 tyg wiec
lepiej teraz za wczasu sie sobą nacieszyć!

reklama
ufff troszkę mi lepiej :) może to od nadmiaru nauki? dzięki kochane za wsparcie :D zjem sobie jogurcik i ciasteczko ::) :) wiecie co, właśnie przyszedł mi laktator i podgrzewacz z allegro :D ide sobie pooglądać i poprzymierzać ;)

Niom :-) Wrocilam. Bylam posluchac serduszka malej, bo jak pisalam, straszna cisza tam nas byla.
Serduszko bije... jakos tak szybciutko strasznie (150 -160 / min). A zaraz po, mala kopnela od niechcenia 2 razy.
Ale polozna mowila, ze jesli nadal bedzie tak kiepsko z ruchami, to mam przyjsc na dluzsze ktg (teraz tylko tak na chwilke samo tetno bylo) i isc do gina ;-(
Ale podobno w nocy mala dokazywala :-) Wiec uspokoil mnie moj chlop. Dziwne to jakos. Ja spalam jak kamien, a mala budzila jego :-) Moze to dobrze wrozy na przyszlosc ????

Karolla, poród to przyspieszają nie tyle same igraszki, co prostaglandyna (jak źle napisałam, to mnie Miśka poprawi), zawarta, że tak powiem w spermie. No to nie mam szans na przyspieszenie ;D. Chyba, że jak się do 29tego nie wykluje....

Kira, bardzo ładnie serduszko bije - podobno u dziewczynek zawsze powyżej 140 uderzeń, nie ma się co kłopotać :) i tez myślę, że na przyszłość nocne budzenie tatusie jest jak najbardziej ok. Może w przypływie miłośc jeszcze mu sie i laktacja uruchomi... ;D

Misia, prosze sobie natychmiast zrobić zdjęcie w nowym nabytku (tylko nie wchodź do podgrzewacza ;)) i tu wkleić. Lans to lans. Kto wie, kiedy będzie taka druga szansa :).

Madzia hmm wiem wiem że ten przyspieszacz porodu to nie w igraszkach tylko w finiszu sie znajduje
ale ja tak chciałam w zaawolowanej formie wiesz o co chodzi tak ghm elegancko ;)

A czy można próbować laktatora na sucho ??? ja tam swoich (*)(*) nie ruszam !

reklama
Do góry