reklama
Niom :-) Wrocilam. Bylam posluchac serduszka malej, bo jak pisalam, straszna cisza tam nas byla.
Serduszko bije... jakos tak szybciutko strasznie (150 -160 / min). A zaraz po, mala kopnela od niechcenia 2 razy.
Ale polozna mowila, ze jesli nadal bedzie tak kiepsko z ruchami, to mam przyjsc na dluzsze ktg (teraz tylko tak na chwilke samo tetno bylo) i isc do gina ;-(
Ale podobno w nocy mala dokazywala :-) Wiec uspokoil mnie moj chlop. Dziwne to jakos. Ja spalam jak kamien, a mala budzila jego :-) Moze to dobrze wrozy na przyszlosc ????
Serduszko bije... jakos tak szybciutko strasznie (150 -160 / min). A zaraz po, mala kopnela od niechcenia 2 razy.
Ale polozna mowila, ze jesli nadal bedzie tak kiepsko z ruchami, to mam przyjsc na dluzsze ktg (teraz tylko tak na chwilke samo tetno bylo) i isc do gina ;-(
Ale podobno w nocy mala dokazywala :-) Wiec uspokoil mnie moj chlop. Dziwne to jakos. Ja spalam jak kamien, a mala budzila jego :-) Moze to dobrze wrozy na przyszlosc ????
blond
mama dwoch urwiskow
no i kira widzisz mowilam , ze wszystko bedzie dobrze
Madzia_S
Matka Polka
Karolla, poród to przyspieszają nie tyle same igraszki, co prostaglandyna (jak źle napisałam, to mnie Miśka poprawi), zawarta, że tak powiem w spermie. No to nie mam szans na przyspieszenie ;D. Chyba, że jak się do 29tego nie wykluje....
Kira, bardzo ładnie serduszko bije - podobno u dziewczynek zawsze powyżej 140 uderzeń, nie ma się co kłopotać i tez myślę, że na przyszłość nocne budzenie tatusie jest jak najbardziej ok. Może w przypływie miłośc jeszcze mu sie i laktacja uruchomi... ;D
Misia, prosze sobie natychmiast zrobić zdjęcie w nowym nabytku (tylko nie wchodź do podgrzewacza ) i tu wkleić. Lans to lans. Kto wie, kiedy będzie taka druga szansa .
Kira, bardzo ładnie serduszko bije - podobno u dziewczynek zawsze powyżej 140 uderzeń, nie ma się co kłopotać i tez myślę, że na przyszłość nocne budzenie tatusie jest jak najbardziej ok. Może w przypływie miłośc jeszcze mu sie i laktacja uruchomi... ;D
Misia, prosze sobie natychmiast zrobić zdjęcie w nowym nabytku (tylko nie wchodź do podgrzewacza ) i tu wkleić. Lans to lans. Kto wie, kiedy będzie taka druga szansa .
Madzia_S
Matka Polka
Wiem, próbowałam... ;DTylko niewąsko sie musiałm namachać dla takiej przyjemności :laugh:.
Madzia hmm wiem wiem że ten przyspieszacz porodu to nie w igraszkach tylko w finiszu sie znajduje
ale ja tak chciałam w zaawolowanej formie wiesz o co chodzi tak ghm elegancko
A czy można próbować laktatora na sucho ??? ja tam swoich (*)(*) nie ruszam !
ale ja tak chciałam w zaawolowanej formie wiesz o co chodzi tak ghm elegancko
A czy można próbować laktatora na sucho ??? ja tam swoich (*)(*) nie ruszam !
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Karolla pisze:A czy można próbować laktatora na sucho ??? ja tam swoich (*)(*) nie ruszam !
A kto ci zabroni ? Na czymś wprawy trzeba nabrać ;D.
Podziel się: