dobry pomysł Karola z tym nowym wątkiem, jak Rybka dojdzie do siebie to pierwszy post napisze ;Dkarola7 pisze:A u nas chyba trzeba by nowy wątek - o naszych dzieciaczkach
reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Aneta AFI to chyba ilosc wod plodowych.....
a przez to co z Rybcia sie stalo ja chyba wkoncu oprzytomnialam...ze to nie przelewki wczoraj jak glupia sprzatalam skakalam po szafkach ze sciera kiedy dostalam sesemesa ze Piotrus na swiat sie wybiera juz....mialam jechac do rodzicow w weekend ale widze ze teraz gdziecznie trzeba siedzeiec lub lezec....zazdroszcze Ryubce ze juz jest po tym noi co najwazniekjsze ze male zdrowiusie i juz z nia...super....
ide zmienic wizyte z 23 na 16 stycznia usg i wizyty u gina bo mi podobnie jak Rybce wyszedltermin ostatnio na usg styczniwy.....
a przez to co z Rybcia sie stalo ja chyba wkoncu oprzytomnialam...ze to nie przelewki wczoraj jak glupia sprzatalam skakalam po szafkach ze sciera kiedy dostalam sesemesa ze Piotrus na swiat sie wybiera juz....mialam jechac do rodzicow w weekend ale widze ze teraz gdziecznie trzeba siedzeiec lub lezec....zazdroszcze Ryubce ze juz jest po tym noi co najwazniekjsze ze male zdrowiusie i juz z nia...super....
ide zmienic wizyte z 23 na 16 stycznia usg i wizyty u gina bo mi podobnie jak Rybce wyszedltermin ostatnio na usg styczniwy.....
Myfcia lepiej przełóż wizyte ja mam teraz już co 2 tyg wizyty, ale i tak spotkam sie ze swoją gin w szpitalu już w poniedz
na zbadaniu ilosci wód, a 8 miesiac jest ponoć niekorzystny bo wtedy płucka sie najintensywniej rozwijają i nie jest
dobrze gdy ten proces jest przerywany tak słyszałam od lekarza
na zbadaniu ilosci wód, a 8 miesiac jest ponoć niekorzystny bo wtedy płucka sie najintensywniej rozwijają i nie jest
dobrze gdy ten proces jest przerywany tak słyszałam od lekarza
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
przelozylam wizyte na 16 stycznia spokojniejsza bede noi niw iem czemu mnie tak pobolewa po lewej stronie kolo pachwiny jak chodze....
Karolla wlasnie tak myslalam ze to o uklad oddechowy chodzi...a z wodami to ja sie zastanawiam jak u mnie...napewno nie za wiele ich....
Karolla wlasnie tak myslalam ze to o uklad oddechowy chodzi...a z wodami to ja sie zastanawiam jak u mnie...napewno nie za wiele ich....
jeny, w końcu ruszyłam dupsko z domku i wiecie co, nie jest tak źle na zajęciach daję radę wygląda na to że bóle mijają gdy się rozchodzę...
Olcia kurde, kiedy mogę wpaść na małą kawusię??? Normalnie się wpraszam na chama, ale mam wrażenie że potem będzie już tylko ciężej
Olcia kurde, kiedy mogę wpaść na małą kawusię??? Normalnie się wpraszam na chama, ale mam wrażenie że potem będzie już tylko ciężej
reklama
Dziewczyny jesteście takie kochane tak miło się czyta te słowa pocieszenia i ta radosna nowina o Rybce podniosła mnie na duchu. W dzień jakoś się czuję w miarę ale noce to istny koszmar. Z każdym mijającym dniem cieszę się że jeszcze mogę napisać do was i że jestem z wami to dlatego że mała jest kruszynką i każdy dzień tydzień to dla niej dużo. Gdybym tak wytrwała do 20 byłabym bardzo szczęśliwa i dużo spokojniejsza a ten 13 sam w sobie mnie przeraża choć nie jestem przesądna wolałabym inny termin
Podziel się: