reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Klara trzymaj się, może tak dzień po dniu i uda się troszkę dłużej wytrzymać.

Ja się wybieram w piątek do gina, ma mi zlecić badania do porodu. Chyba trochę późno, tym bardziej, że pierwszym razem urodziłam w 36tyd2d. Ale wtedy też badań nie miałam i poszło. Powiem szczerze, że jak przekroczę w/w magiczny termin to kazdego dnia będę świętować ;D. Nie potrafię się wyzbyć tych wszystkich obaw, ale póki co nie mam aż tak silnych objawów jak wtedy, więc może do połowy stycznia się uda lub dłużej.

reklama
Klara trzymaj się i dzidziusia w środku ile możesz!!
Dytek,Ty tez się nie spiesz!!
Oby nasze inkubatorki wytrzymały tyle ile trzeba.Pozdrawiam!

dydek  nie jest za pozno...ja w sumie mam juz zrobione badanka...ale wlasnie jutro zmieniam termin wizyty z 23 stycznia na 16 bo to juz bedzie 37 tydzien a moje jakos osttanio pcha sie w dol chyba bo mnie rozrywa ;-)chodzic nie moge prawie.....
jejku w 36 tygodniu urodzilas  az sie zaczelam bac ja za tydzien ....w 36 wejde

Klara, nie przejmuj sie, Sloneczko. Nawet jesli dzidzie przywitacie 13, to bedzie trerminowo. Przeciez mozna 2 tyg. przed i 2 tyg. po :-)
A u Ciebie za te 9 dni, to juz spokojnie mozna :-)

Klara,to trzymamy kciuki,38 tydz to juz w terminie :)Powodzenia! :)
Dziewczyny,napiszcie co oznacza skrot AFI.Moj gin zawsze pisze mi w karcie,ze w normie
ale nie podaje zadnych wartosci.
Gdzies mialam zapisane ,ale posiałam :)

Dziewczyny :) strasznie sie cieszę z Bejbisia Rybki :) Za chwilę Klara będzie tulić swoje Maleństwo :) Niesamowite jak ten czas zleciał.Już zaczynają sie rodzić nasze Dzieci.Cudownie.Ale ja - zgodnie z zaleceniem gina wracam do łóżka.Wolę doczekać co najmniej do 38 tyg.Trzymajcie sie Kochane.A ja myk.I już mnie nie ma (Tygrys na straży ;))

Zmykaj zmykaj Antares teraz pora na styczniówki bo u nich jeszcze żadna nie rozdwojona!
Ja po wczorajszych ćwiczeniach w szkole rodzenia nie moge chodzić, nogi bolą, o kości
łonowej już nie mówię masakra !

Nowłaśnie, zaglądałam do styczniówek a tu nic...
Tak na prawdę to teraz już chyba każda nasza dzidzia da sobie radę w razie co, ale wiadomo im dłużej posiedzi tym większa i tym lepiej.
Ale się już nie mogę doczekać, już się nie boję tak strasznie porodu jak na początku tylko czekam z utęsknieniem aż Janek będzie z nami.

reklama
Klara no to ty nastepna. No to chyba zaczęło się na dobre. A w styczniówkach rzeczywiście dziwnie jakoś cicho. Aleks wyrobil u nich normę na przedwczesne porody. ;)
A u nas chyba trzeba by nowy wątek - o naszych dzieciaczkach :D

Do góry