reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

dziewczyny wczoraj bylam u gin i powiedziala ,ze dzidzia ma juz 3kg ::) ::) ::) (po mamusi) ,no i ze szyjka zwarta i wysoko wiec spokojnie moge isc na sylwestra :) dzidzia powinna byc w terminie lub po,no zobaczymy a mi juz tak ciezko sie wstaje z łózka,ojjjjoj ,a tu miesiac przede mna ,budzicie sie w nocy,tak po prostu???

reklama
kacha107 pisze:
dziewczyny wczoraj bylam u gin i powiedziala ,ze dzidzia ma juz 3kg ::) ::) ::) ,budzicie sie w nocy,tak po prostu???

ja się budze i sobie leżę z pół godz na przykład, licze barany pije wode byle by zasnąć, a dzidzia pięknie waży no no
moja tez pewnie coś koło tego ma od ostatniej wizyty, ale nam Kacha sie duże szkraby szykują ;)

Becikowe otrzymają wszystkie kobiety, niezależnie od dochodu - zdecydował Sejm, odrzucając poprawkę Senatu do znowelizowanej ustawy o świadczeniach rodzinnych.

Karolla mnie tak czasem kłuje w samym środeczku szyjki i w pon również to sprawdzę i ginki :)

Kacha duża panienka :)

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAH :) BĘDZIE BECIKOWE!!!!!!! HAHAHAHHAHAHA!!!!!

Roman, Roman, Roman ;D

Czy sie stoi czy sie leży becikowe sie nalezy :)

czy któras z Was już coś wie na temat procedury wypłaty becikowego? Dzie sie składa dokumenty (i jakie?) - tam dzie sie zgłasza urodzenie Bejbisia czy jak???

ej dziewczyny jakby nam jeszcze dorzucili te 3 tyg macierzyńskiego ......aaaaaaaaa........ale by było super :)

reklama
a dla mnie becikowe tez? pewnie nie, trzeba bylo na tylku siedziec w kraju :mad:, Klara, Kacha super ze z dzidziami wszystko w porzadku. Kacha u mnie tez sie wielkoludek zapowiada:), oj bedzie co wspominac po porodzie ;) Ale co tam przezyjemy, nie my pierwsze i nie ostatnie. Mnie tez czasami sie zdarza obudzic w nocy, ale to glownie na siku, potem szklaneczka wody, wlaczam na chwile telewizorek, ale zazwyczaj w nocy straszne badziewie leci, wiec zaraz usypiam :) do nastepnego siku :)

Do góry