reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

ano wiem... tylko ze to strasznie męczące.
Czy Wasze dzieciaczki tez czasem zamierają na jakis dzien - połtora i się nie ruszają? Moja mała ma takie przestoje, lecę wtedy na ktg sprawdzić czy wszystko dobrze z tętnem. Traktują mnie tam jak hipochondryczkę, już się dowiedziałam że 'panie które pracują w szpitalach zazwyczaj są przewrażliwione". Ale jezeli dziecko się nie rusza przez dwa dni, to skąd ja mam wiedzieć czy śpi, czy też coś złego się dzieje? Oj, jak ja się nie mogę doczekać kiedy będzie po naszej stronie brzuszka...

Ostatnia edycja:
reklama
remeny to naturalne maluszki teraz sporo spia :-) u mnie maly jest czasem bardzo aktywny a pozniej cisza...zreszta powiem Ci ze nie zzawsze nawet czujemy ruchy maluszkow jesli sa delikatne....nie ma sie czym przejmowac i stresowac....a to swedzenie nic przyjemnego...ale juz niedlugo maluszki znmai beda

hej dziewuszki :)

Myfa tutaj pisze że ciśnienie wzrasta, a u mnie na odwrót... :( dzisiaj miałam ciśnienie 90/35 mmHg przy tętnie 100 w spoczynku, mój mąż się za głowę łapał co się ze mną dzieje... ::) czuję się całkiem nieźle oprócz tego że miewam fale gorąca że aż chce mi się dyszeć i ziać jak pies ;) jutro idę do ginki bo mnie niepokoi kłucie w dole brzucha...
Mały Wiktor przechodzi samego siebie... wierci mi dziurę w brzuchu...

a ja dzisiaj ide do gin,dziewczyny to juz tak blisko...
tez Wam sie tak niewygodnie spi? dla mnie te nocki sa koszmarne,miejsca nie moge znalezc a co dopiero sie przekrecic na drugi bok ::) ::) ::) ;D ;D ;D

Misia niziutkie to cisnionko strasznie..... a mnie czasem tez cos nie zle zakuje i w pachwinie tez a maly wie juz gdzie mi "dziure wiercic" zebym pozycje wygodna przyjela...maly kochany cwaniak ;-)

Ojc te wiercenia sa powalajace :-)
Moja mala wyczula, podobnie jak Hubercik, co da jej oczekiwana zmiane. I wklada tam swoje male kopytka :-) Ale mamusia wspanialomyslnie wszystko wybacza :-)

Witajcie kochane po świetach!!!

Matko co ja dzisiaj za sen w nocy miałam, ktos mnie dzgał nożem na jakiejś imprezie makabra :( obudziłam sie zlana potem brrr
co do przekręcania sie w nocy z boku na bok to szkoda gadać może z 2-3 razy w nocy to robię bo nie mam siły..
A słuchajcie miałyście cos takiego, wczoraj po wieczornym specerku sobie siedze u teściów i czuje że nie moge założyć
nogi na nogę normalnie w prawej pachwinie coś poszło i noga niewładna, jak wracałam do domu to ciągnęłam tę nogę i kulałam
tak pachwina bolała, po nocy przeszło ale teraz czuje znowu rwanie ło matko co to może być ???
W drugi dzień świąt miałam mega bóle brzusia jak na miesiączke, wzięłam 2 nospy i troche przeszło czyżby godzina zero sie zbliżała ?? :(

Witajcie mamuśki po Świętach :) :) :) ja tylko w wigilię pozwoliłam sobie trochę posiedzieć przy stole i dziś w nocy miałam skutki brzuch twardy był jak kamień. O 15:40 idę do ginki jak wrócę do domeczku to się odezwę a jak nie to wyślę sms-a do Misi. Ale laseczki ten czas minął kawałek wiosny, całe lato i jesień, a teraz zima już po Świętach i prawie czas na nas.

Widze ze powolutku wszystkie wracaja na lono forum po swietach :)
Karolla moze lepiej zadzwon do gina i zapytaj co to moze byc, ponoc takie rozne objawy w koncowce to norma, ale lepiej sie upewnic, a co do boli to mi sie tez ostatnio zdarzaja, tyle ze zadnej regularnosci w nich na razie nie ma. Coraz bardziej przekonuje sie do wczesniejszej wizyty u gina, chyba jednak wybiore sie pod koniec przyszlego tygodnia.
Dziewczyny dajcie znac po badaniach co i jak.

reklama
Do góry