reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

no no. mnie też ostatnio bolało i lekarz mi wyskoczył z tym, że szyjka niezamknięta, ale po USG się okazało, że zamknięta. W czwartek do niego idę i ochrzanię. Co to ma być za straszenie ciężarnej :p ;) ;)

reklama
Misia, Myfcia i Antares super ze mamy są zdrowiutkie a tym samym wasze bejbiki, Misia tę herbatke mam też kupioną ( kochana teściowa) i
czestą ja pije smaczniusia popieram ;)
Myfa cc sie nie przejmuj miejmy nadzieję że Hubercik sie obróci a jak nie to cesarka nie jest az taka straszna
ja dzisiaj pytałam w szkole rodz o to czy to prawda że dzieci powyzej
4kg rodzą przez cc położna powiedziała że teraz w ogóle rodza sie wieksze dzieci bo mamy sie lepiej żywią i nawet 4.5 kg bobasy mogą
przyjść na świat w sposób naturalny ( to troche rozwiało moje obawy )
Buziaki dla was kochane lutówki!

oj Karolla mam nadzieje ze sie obroci a jak nie to co tam ocale krocze ;-)....jutro kupie ta herbatke .....
buziaki
:-*
ps. moja znajoma urodzica corke 4.5 kg :-) bez ciecia...

Myfka nie martw sie na zapas :) jak będzie cc to będzie :) a jak nie to nie :) i tak tego nie wiesz a po co sie stresowac :)

Jak dokładnie nazywa sie ta herbatka? Może na moje łapki też pomoże?

Antares dzisiaj napuchlam strasznie rece stopy twarz tez, wiedzialam ze tak bedzie ale nie wiedzaialam ze to takie uciazliwe....dzisiaj musze kupic ta herbatke hipppo chyba dla mam w ciazy bo zwariuje....

Myfcia teraz moja kolej na pocieszanie ;). Pamietasz co mi pisałas? Ni więc jeszcze zdąży sie obrócic, a jak nie to link na stronkę gazety i humorek sie poprawi. Mi już lepiej, więc i tobie też sie poprawi :laugh:

Antares super wieści. Cos my lutówki jakies niskocisnieniowe jesteśmy ;)

reklama
Karola7 :-* dzisiaj ja sie nie przejmuje cc nawet porod narazie mnie nie przeraza....kurcze ta opuchlizna mnie dobija....

Do góry