reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Dynia To już mi powtórzyli te badania krwi i się rzeczywiście okazało, ze pomylili w laboratorium. Ale jak mi lekarz badał szyjkę i powiedział, że nie dokońca zamknięta i przepuszcza to raczej jej nie pomylił z żadną inną. A na skurcze mi nie pomaga 6 tabl nospy dziennie, więc nic dziwnego, że muszę dostać coś mocniejszego.

reklama
Do szpitala dzisiaj, ale może tylko na badania, bo nie wiadomo czy mnie zostawią czy nie. A co ze szkółką?? Piorek zawiezie to podanie o zwolnienie z chemii razem z zaświadczeniem i piątek wtedy mam wolny a w czwartek same wykłady. W poniedziałek dopiero szkoła, No chyba tyle czsu to tam nie zostanę co??

W takim układzie Kachna kładź się koniecznie! W szpitalu jest zawsze kilku lekarzy i też możesz dodatkowo ich dopytać o opinię. Myślę, że tak będzie rozsądnie, choć mało komfortowo, wiadomo, że lepiej na wolności pobrykać :)

Uuuu Kachna no to rzeczywiście miałaś troche przeżyć dzisiaj jejku, zób lepiej co Ci lekarz karze niech sie tobą dobrze zaopiekują
bo to nie ma żartów z szyjką macicy!!! Hmmm szkoda że Ci już tego USG nei zrobił!!!  :(

Szkoda, szkoda. Już nie chodzi o to że nadal nie wiem kto się w brzuszku kryje, ale chyba byłabym spokojniejsza, jak bym usłyszała, że wszystko ok. Ale wydaje mi się że spoko- bo serduszko słyszałam głośno i wyraźnie i dobrze się rusza, tylko żeby nie chciało jeszcze wychodzić :( Myślę, że mi w tym szpitalu zrobią USG. Piotrka mama dzwoni do swojej koleżanki gin i pyta, który szpital najlepszy i jak powie, że inny naż ten do którego mam skierowanie, to mnie tamta skieruje gdzie indziej.
Denerwuję się strasznie. Mama zaraz przyjedzie z pracy i kupi mi jakieś słodycze.

Kachna powodzenia i trzymaj sie razem z dzidzia :-*

Dynia a ja miałam miec dziewczynke! :D to juz drugie USG w ktorym chlopaka nie widac... ::) ;)

Kachna trzymaj się! Ważne żeby teraz lekarze dobrze się Tobą zaopiekowalli, a oto zdaje się Twoja mama już zadba ;) Napewno zrobią Ci USG w szpitalu. Nie martw się.

reklama
dynia pisze:
Fumcio, Ty lepiej nie przyzwyczajaj maleństwa do emocji i sportów ekstremalnych  :laugh: :laugh: :laugh: może troszkę spokoju dla odmiany mu zafunduj  :laugh: :laugh: :laugh:

Ha, no teraz to mam zamiar sie luzować na całego ;) bo czy mam jakieś inne wyjście będąc na L4.

Do góry