reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Popatrzylam na zdjeica. Stopka i paluszki do schrupania :-) Slicznosci. No i patrze na buzke i... nic nie widze. Juz myslalam, ze ja jakas uposledzona, ale poczytalam i wyszlo, ze nie tylko ja sie nie nadaje do zostania radilogiem :-)

olcia ja zrobilam sobie termin na Krzyckirj na 28 grudnia na to 3d to jest prywatna klinika medi concept slyszalas cos o tym , a w razie czego jestem tez na liscie czekajacych na joanitow

Tylko szybko zdawajcie relacje po spotkaniach z maluszkami :-) Bo my bb-owe ciotki zawsze trzymamy kciuki i czekamy na wiesci (oczywiscie same dobre ;-) )

reklama
blond na krzyckiej robiła Basia i Arek USG, przeczytaj co pisali:

Arkadiusz i Basia pisze:
MAGDUSIA ja tez słyszałam ,ze ze zrobieniem usg 3d to nie jest taka prosta sprawa,ze sa kolejki itd,ale jak ostatnio bylismy u pani gin (na ul;krzyckiej)to okazało sie ,ze własnie klinika zakupiła sprzed i nie ma zadnego problemu aby zrobic to usg-bylismy 28.10 a na usg umówilismy sie na dzisiaj -2.11 wiec to tylko pare dni czekania:)musze wam dziewczynki powiedziec ,ze jestem strasznie podekscytowana tym dzisiejszym badaniem:)ale spokojnie Barbara to dopiero o 17:)!!!!!!!!!

Arkadiusz i Basia pisze:
wiec jesteśmy w domu po tej wizycie u lekarza i USG 3D. powiem wam uczciwie ze to jest ogolnie lipa. ciężko jest cokolwiek wyłapać i jest to dalekie od tego co pokazują w gazetach. jesteśmy z Basia rozczarowani i wkurzeni ze wydaliśmy te pieniądze i nic z tego nie ma. jak powiedział lekarz ciężko jest trafić by maleństwo było tak odwrócone by można było zobaczyć jego twarz. nasz Michał był skierowany głowa do kręgosłupa Basi i nic nie widzieliśmy.
ogolnie powiem ze nie warto jest płacić tyle pieniędzy za to badanie. być może ktoras z was ma inne wrażenie po tym USG ale nasze są bardzo złe.
pozdrawiamy

Do góry