reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Karollka super! Paluszki przecudnej urody :)

a wiecie co tak sie zastanawiam - czy my wszystko co najgorsze mamy już za sobą? Mam na mysli te wszystkie wstrętne widma które mogły zawisnąć nad naszymi Skarbami, a które ewentualnie zostałyby wykryte przez wczesniejsze uSG.Mam kolejne ok 30-32 tyg i bardzo chciałabym iść na nei ze spokojem, a nie w stresie tak jak na połówkowe np.

reklama
Antares ja sie wczoraj strachu najadłam jak mała miała ten przepływ krwi w główce robiony bo byl przy tym szum jakiś dziwny
ale mi gin powiedziała ze to szum krwi w żyłach ;) wydaje mi sie że jeśli wszystko do tej pory jest u naszych maluchów ok
i niczego nie wykryto to dzidzki są zdrowe jednak medycyna poszła na przód i można wszystko wcześniej zdiagnozować
na szczęście!! A wiec nie martw sie piękna mamusiu bo nie ma czym! ;) :laugh:

cześć dziewczyny:)
ciesze sie ,ze wszystko jest ok z waszymi dzidziami:)ale chciałabym sie was zapytać czy występuje u was cos takiego jak wyciek z piersi bo u mnie juz to nastąpiło i zastanawiam sie czy to nie za wcześnie?

Karolla pisze:
Antares ja sie wczoraj strachu najadłam jak mała miała ten przepływ krwi w główce robiony bo byl przy tym szum jakiś dziwny
ale mi gin powiedziała ze to szum krwi w żyłach ;) wydaje mi sie że jeśli wszystko do tej pory jest u naszych maluchów ok
i niczego nie wykryto to dzidzki są zdrowe jednak medycyna poszła na przód i można wszystko wcześniej zdiagnozować
na szczęście!! A wiec nie martw sie piękna mamusiu bo nie ma czym!  ;) :laugh:

Tak właśnie myslę, ze skoro do tej pory nic nie wylazło, to już teraz tylko z górki :) Ściskam Cię :)

reklama
Karolla paluszki słodziutkie, ale buźki za żadne skarby nie widze. No cóż, zobaczę na zdjatkach w lutym ;) :laugh:

Do góry