reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

dziewczyny z wroclawia mam prosbe w grudniu bede w polsce i chcialabym isc do ginekologa , ktory robi 3d i nagrywa to na plyte , ale potrzebuje dobrego prywatnego ginekologa ,ktory to robi znacie to prosze poradzcie ,albo dajcie numer telefonu reszte moge sama zalatwic z gory dzieki

reklama
Blond, ja byłam nsa Joannitów i jestem bardzo zadowolona. Czekałam bardzo długo a,e Tobie może jakoś się uda. Oto numer 364-12-99

Fajnie, że dzieciaczki zdrowo rosną.
Tylko zauważyłam taką tendencję do skracania terminów, większości im dalej w las tym wcześniejszy termin wypada :laugh: :laugh:
A co do pingwinów, to one też mogą mieć, np. torbiele, grzybicę, na pewno też przy uczciwym nieużywaniu dzieje się coś złego z szyjką macicy.
Mamie ostatnio ginekolog tłumaczył, że na jej zły wynik cytologii, bardzo duży wpływ ma wstrzemięźliwość. Prawda jest taka, że należy regularnie współżyć aby utrzymać prawidłowe funkcjonowanie całego w sumie organizmu. :laugh: :laugh: :laugh:

Ja jutro ide robic wyniki , morfologia, mocz i glukoza. Boje sie ze bedzie wysoka bo ostatnio strasznie duzo jem czekolady ale jakos nie moge sie oprzec. No a w czwartek ide do gin zobacze swoje malenstwo bo juz je dwa miesiace nie widzialam.

Czarnula to czekam na wieści co i jak. My idziemy za tydzień w czwartek na Jutrzenki. Policzyłam sobie, że jeszcze moze 3,4 wozyty i już maleństwo bedzie z nami.
Czarnulka a ty kiedy na prawdziwe wolne sie wybierasz? Może jakieś spotkanko wtedy? W końcu tylko 2 jesteśmy.

Karola7 na takie prawdziwe zwolnienie ide od 20 grudnia chyba ze lekarz teraz na wizycie zabroni mi chodzic do pracy. Wiec mysle ze moglybysmy sie spotkac po swietach a przed nowym rokiem lub w styczniu. Moze razem poszlybysmy na zakupy.

reklama
Dynia czytam was codziennie ale jakos nie zawsze chce mi sie pisac. Teraz ide na usg w czwartek to bede wieidziala ile dzidzia wazy. Ostatnio daje mamie popalic. Kopie gdzie popadnie. Wczoraj w nocy az sie obudzilam tak mi gdzies w jajnik kopnela.

Do góry