reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Misia super jesteś. Wiesz nawet jakoś mi nie wpadlo do głowy, że zakonnice też muszą czasami do gina sie pofatygować. Ciekawe jaka jest reakcja pań w poczekalni? ;) Bo ja bym chyba oczy na wierzch. Chociaż to głupie - wiem.

reklama
Misiu a jakie choroby masz na mysli ;)
A co do cywilnych ciuchów to im chyba nie wolno. Księżom tak, ale zakonnicom i zakonnikom, chyba nie. No chyba, że na wizyte u gina dyspense dostaja.

To jesteśmy po wizycie mała pięknie rośnie waży 1411 gram miała czkawkę i widziałam jak jej brzunio cały drga ;)
buźka była mało widoczna bo miała koło niej pełno kręciołków z pępowiny ale nie jest owinieta to najważniejsze
główką nadal do dołu, termin porodu po wizycie 2 luty wychodzi 29 tydz i 3 dni ciąży ale suwaczka nie zmieniam !!
Mała ma już otwarte oczka, miała badany przepływ krwi przez tętnice w mózgu wszystko jest ok, serduszko ładnie biło 140 uderzeń
kolejna wizyta 12 grudnia, czyli za 3 tyg ;) musze zrobic znowu mocz i morfologie robiłam w piatek bo mam
jakies bakterie w moczu chyba grrrr ale poza tym ok!!!
Jutro pobawie sie z filmikiem i wytne fotki jakies !

Karolla bardzo się cieszę, ze tak wszystko ok. A moja dzidzia już w czwartek teraz temu poświęcę uwagę. Buziaki

Stawiam sie na wezwanie :)

u mnie wszystko wróciło do normy :) Jutro ide do robo - wracam na 2 tyg - potem już L4 do końca.USG będę miała za ok 3 tyg.Cieszę sie, ze wszytsko w porządku :)

Wyniki glukozy mam zawodowe:

glukoza 76
po 1 godzinie 110
po 2 godzinach 87

cytologia II grupa, wieć tez nie jest źle.

zalecienia: No spa 3*1 chyba, ze jakieś jazdy ( w koncu wracam na chwile do robo ;) to zwiększyć mam do 2.No i tarczycowe leki ciąg dalszy :)

Tyle moich newsów - jutro sie odezwę częściej, bo teraz mój Luby potrzebuje kompa :)
Ściskam Was Kochane :)

Karolla ciesze sie ze malenka zdowiutka ta czkawka musiala zabawnie wygladac :-)
Antares same dobre nowinki ciesze sie bardzo :-* powkurzaj ksiegowego ;-)
buziaki

reklama
Ja rowniez sie ciesze ,ze z waszymi dzieciaczkami wszystko w porzadku , a tak apropo to tez mam faceta ginekologa i sobie chwale ,on robi przedewszystkim duzo zdjec usg .moze dlatego , ze wszystkie kobiety z rodziny mojego meza do niego chodza , albo chodzily i nas juz dlugo zdjec.Z moim pierwszym dzieckkem to mam 22 zdjecia z usg .normalnie jest chyba trzy jak sie nie myle . pozdrawiam was dziewuszki

Do góry