reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Hej dziewczyny jeszcze ja :)
U nas nie po naszej mysli niestety oboje iczyismy na parke a tu drugi chlop bedzie. Troche posmutnialam jak zobaczylam miedzy nogami i szczerze mowiac do tej pory mi jakos tak dziwnie. Niby nie nastaiaam sie ale wiecie jak jest w glebi duszy mialam nadzieje ze jednak parka. Dzidzius zdrowy i to jest oczywiscie najwazniejsze.

Anika teraz Tobie kibicuje i mam nadzieje ze Wam sie poszczesci:)))

wiem co czujesz! ja czekam do 17 marca żeby potwierdzić płeć ale moje szanse na córkę maleją ...

reklama
Witam i na tym wątku. Gratuluję wszystkim mamusią dobrych wiadomości. Dołączam się do grona mamusiek które spodziewają się synka :-) Szczerze to byłam pewna że będzie córcia (te słodycze, utrata urody:laugh2:) Już się oswoiłam z synkiem choć mój mąż "grozi mi" że będą oglądać sport itp a ja jestem anty. Obawiam się że nie będę miała ostatniego słowa co będzie lecialo :-( Trudno kupię sobie pieska :-D
Wizytę miałam w czwartek u dzidzi wszystko oki. Roziwja się prawidłowo a to najważniejsze. Za mc mam badania hemka + mocz i glukoza do picia. Tego ostatniego obawiam się najbardziej. Gin też coś wspominał o jakimś ważnym badaniu na następnej wizycie ale nie zrozumiałam o czym mowił. To będzie ok 23 tyg. może orientujecie się co wtedy badają ??????

Monia już zaczynałam się zastanawiać co Cie tak długo tu nie było??!!:confused::baffled::confused:

Ale skoro przynosisz dobre wiadomości to nieobecności zostają Ci wybaczone.:-):-):-) Gratuluję syneczka.

Monia gratuluję synka.

Coraz mniej niewiadomych;-). Ja mam nadzieję, że dowiem się w czwartek kto tam siedzi;-).

Uffff udalo mi sie zarejestrowac na badanie usg 3D/4D. Niestety w "moim" szpitalu juz takich badan nie robia :baffled: Wkurzyli mnie tym tekstem, az zaniemowilam. Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac czy nadal mozna u nich rodzic :oo: Ide dopiero 20 kwietnia (29 tydzien ciazy) i juz nie moge sie doczekac. Na marzec juz nie bylo terminow - ja nie chcialam w marcu (za wczesnie) ale dobrze, ze juz zadzwonilam.

Monia gratuluję synka.

Coraz mniej niewiadomych;-). Ja mam nadzieję, że dowiem się w czwartek kto tam siedzi;-).
ja też nadal niewiadoma ???? Ale już jutro wieczorkeim bede wiedziała :-),chyba...bo jakoś ostatnio moje dzieciątko nie chce pokazać co ma miedzy nóżkami,wrrrrr :wściekła/y:

... A my po dzisiejszej wizycie juz wiemy, ze bedzie synek. Wreszcie widac i to bardzo dokladnie. Tu robia bardzo szczegolowe badania w 20-tym tygodniu. Wazy 350 gr, 20 cm, wszystko jest pieknie rozwiniete i pani doktor pozostalo tylko pogratulowac! Teraz tylko imie to znak zapytania!!!
...ale buzia sie cieszy!

reklama
Do góry