reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Hej dziewczyny jeszcze ja :)
U nas nie po naszej mysli niestety oboje iczyismy na parke a tu drugi chlop bedzie. Troche posmutnialam jak zobaczylam miedzy nogami i szczerze mowiac do tej pory mi jakos tak dziwnie. Niby nie nastaiaam sie ale wiecie jak jest w glebi duszy mialam nadzieje ze jednak parka. Dzidzius zdrowy i to jest oczywiscie najwazniejsze.

Anika teraz Tobie kibicuje i mam nadzieje ze Wam sie poszczesci:)))

wiem co czujesz! ja czekam do 17 marca żeby potwierdzić płeć ale moje szanse na córkę maleją ...

reklama
Witam i na tym wątku. Gratuluję wszystkim mamusią dobrych wiadomości. Dołączam się do grona mamusiek które spodziewają się synka :-) Szczerze to byłam pewna że będzie córcia (te słodycze, utrata urody:laugh2:) Już się oswoiłam z synkiem choć mój mąż "grozi mi" że będą oglądać sport itp a ja jestem anty. Obawiam się że nie będę miała ostatniego słowa co będzie lecialo :-( Trudno kupię sobie pieska :-D
Wizytę miałam w czwartek u dzidzi wszystko oki. Roziwja się prawidłowo a to najważniejsze. Za mc mam badania hemka + mocz i glukoza do picia. Tego ostatniego obawiam się najbardziej. Gin też coś wspominał o jakimś ważnym badaniu na następnej wizycie ale nie zrozumiałam o czym mowił. To będzie ok 23 tyg. może orientujecie się co wtedy badają ??????

Monia już zaczynałam się zastanawiać co Cie tak długo tu nie było??!!:confused::baffled::confused:

Ale skoro przynosisz dobre wiadomości to nieobecności zostają Ci wybaczone.:-):-):-) Gratuluję syneczka.

Monia gratuluję synka.

Coraz mniej niewiadomych;-). Ja mam nadzieję, że dowiem się w czwartek kto tam siedzi;-).

Uffff udalo mi sie zarejestrowac na badanie usg 3D/4D. Niestety w "moim" szpitalu juz takich badan nie robia :baffled: Wkurzyli mnie tym tekstem, az zaniemowilam. Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac czy nadal mozna u nich rodzic :oo: Ide dopiero 20 kwietnia (29 tydzien ciazy) i juz nie moge sie doczekac. Na marzec juz nie bylo terminow - ja nie chcialam w marcu (za wczesnie) ale dobrze, ze juz zadzwonilam.

Monia gratuluję synka.

Coraz mniej niewiadomych;-). Ja mam nadzieję, że dowiem się w czwartek kto tam siedzi;-).
ja też nadal niewiadoma ???? Ale już jutro wieczorkeim bede wiedziała :-),chyba...bo jakoś ostatnio moje dzieciątko nie chce pokazać co ma miedzy nóżkami,wrrrrr :wściekła/y:

... A my po dzisiejszej wizycie juz wiemy, ze bedzie synek. Wreszcie widac i to bardzo dokladnie. Tu robia bardzo szczegolowe badania w 20-tym tygodniu. Wazy 350 gr, 20 cm, wszystko jest pieknie rozwiniete i pani doktor pozostalo tylko pogratulowac! Teraz tylko imie to znak zapytania!!!
...ale buzia sie cieszy!

reklama
Do góry