reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

no to zobacyzmy jak bedzie na razie zaczynam sie martwic ze nic mi nie dolega, ze czuje sie bardzo dobrze. W sorde mam wizyte i bede słuchała serducha małego, dowiem sie kiedy na usg i czy bede miala w spzitalu tam gdzie gin pracuje czy znow do przychodni, no i oczywiscie badania krwi i moczu , tak jak do moczu nic nie mam, tak do oddawania krwi mam i to dużo :]

reklama
Kasiurek1983 - mi tez lekarz powiedział, ze mam łozysko na przedniej czesci brzucha i pozniej bede czuc kopniaczki , no i czasem na usg gorzej sie widzi dzidzie na poczatku ciazy. Choc ja juz w koncu poczułam kilka ruchów Lenki. Mało , ale w koncu były :-) :-) Tak przynajmniej mysle. I tym razem na pewno nie były to jelita ;-)Jutro wizyta u gin. i w tym tyg. długo oczekiwane usg połówkowe.:-)

ja już przestałam wątpić, czy to ruchy, czy jelita. Stają się coraz częstsze i wyraźniejsze.

moj to po mnie krzyczy , ze ja to chce koniecznie wilka z lasu wywołac ! no ale chyba same rozumiecie..jak nic nie boli to oznacza ze cisza przed burza? Swiętej pamieci dziadek mojego powiedzial , ze jak cos go boli to wie ,ze zyje ,ze jeszcze nie umarł ...i chyba cos w tym jest :]

Z drugiej strony jakby czasem cos nie bolalo to tez martwilabys sie czy wszystko jest ok bo nic nie czujesz. Ja od kilku dniu znow mam mdlosci. Nie sa silne ale sa i zastanawiam sie jaka jest przyczyna? Ale staram sie nie martwic i myslec pozytywnie :-) Lece na obiadek :happy:

Więc tak najpierw wkurzyłam się na męża który miła przyjechać po mnie oczywiście sie spóźnił :crazy: a później lekarz się spóźniał o 40 min :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: ehhh taka byłam już podminowana że miałam ochote wyjść i nie robić tego badania :crazy:
Ale wkoncu przyszedł i było badanie z dzieckiem ok wiek ciązy odpowieada temu co widac na usg i ostatniej miesiączce czyli wg usg też 2 lipca mam jakieś tam zapiski ale jeszcze ich nie od szyfrowałam
myślałm głupia że dowiem się płeć dziecka a tu nic tylko wypięta pupka, tak jak z Kacperm więc już się przygotowałam psychicznie że sie dowiem w lipcu :tak:dzieci są uparte po mamie hehe

reklama
Do góry