reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

reklama
Uff...jestem po drugim badaniu przezierności. Jak pisałam tydzień temu miałam robine ale CRL wynosio 4,38 NT 0,63 a normy mierzone od 4,50 więc poleciałam zrobic ponownie...
CRL - 6,04 cm
NT - 1,3 mm

Wlasnie wrocilam z badania :-)
CRL - 82mm
BPD 25.6 -13 weeks+
FHR 161/min
NT 1.4
NB (+)
DV - normal flow

takze wszystko jest wporzadku :-D:-D:-D:-D:-D

Caly przebieg badania mam nagrany na DVD, jak przerobie na cos mniejszego to zalacze :-):-)

ciesze sie waszymi dobrymi wynikami, oby byly tylko takiee:tak::tak::tak:

a tak z innej beczki....
widze tutaj dziewczyny ktore nie udzielaja sie na glownym, dlaczego:-)??
lepiej sie poznac mozna:-D

Niuta ja wczoraj odebrałam wyniki i u mnie jest napisane, że norma jest od 33 do 46, więc już sama zgłupiałam.
Natalia między innymi pewnie chodzi o mnie ale dopiero zaczynam swą przygodę z BabyBoom i nie mam zielonego pojęcia o co chodzi.Możesz jaśniej jaki główny,co, gdzie, kiedy itd.:-)

cieszę się z udanych wizyt!
ja mam 23-go stycznia wizytę u gina le bez USG, za to chce prywatnie pójśc na 3D przed wyjazdem na narty :-) może się już płeć ujawni???

reklama
Ja mam wizyte 22 stycznia i tez wybieram sie na usg 4d tylko zastanawiam sie czy to nie za wczesnie zeby nie wydac pieniazkow na marne bo jednak to troche kosztuje :sorry2:

Do góry