reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

reklama
Gratuluję wszystkim wyników:-) oby tak dalej.Powiedzcie mi dziewczynki ile mniej więcej kosztuje taki test PAPPa ?Mam ochotę go zrobić, bo mój lekarz poza głupimi dowcipami nie mówi niczego nawet na USG mnie nie skierował mimo, że to już 12-ty tydzień muszę sama kombinować co należy, a czego nie.Ale tak to już jest jak się chodzi do NFZ jednak póki co nie mam wyjścia.

Ja miałam skierowanie, więc nic mnie to nie kosztowało, natomiast tam, gdzie chodzę prywatnie wiem, że kosztuje ok 400 - 500 zł.

Olcia pod koniec grudnia robilam prywatnie test PAPPA i kosztowało to 250zł, z tymże ja juz miałam dzień wczesniej usg genetyczne i do testu skserowali sobie tylko opis tego usg, jakby doliczyć do tego usg o wyszloby z 400zł

Gratuluję wszytskim udanych wizyt:-):-):-)

Jak wiecie u mnie marnie z wizytami u lekarza ale wczoraj widziałam się z położną. Usg nie miałam ale przez taki aparat bardzo dobrze słyszałam bicie serduszka. Coś pięknego:tak::-)
Wyniki wszystkich badań w normie:tak:
Następna wizyta 25marca:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na szczęście w międzyczasie będę miała dwa usg. Jedno w Polsce, jedno tytaj:sorry2:

Taki domowy system podsluchu :-D znajdziesz w Argosie

Buy Prenatal Heart Listening System. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Nie jest to jakas straszna cena, wiec chyba sobie kupie :-)

Veritaserum ja już mam taki sprzęcior:tak: Jeszcze z ciąży z Marcelkiem i powiem Ci, że dzięki niemu dałam radę przezyc od wizyty do wizyty:tak: Potem jak już dzidzia rusza się intensywnie to też już człowiek jest spokojniejszy:tak:

sylwia.m ja mam ten sam co ty:-D:-D
i juz nie pamietam kiedy mi on przyszedl:sorry2:
ale teraz tu juz super slychac pikanko:-D:-D:-D
wczesniej tez ale trzba bylo mocniej przycisnac zeby dobrze trafic, a jak taka rybcia ucieka??:tak::tak:hehe
fajna sprawa w sumie:-):-)
ja polozna mam 23 stycznia, usg 10 lutego i juz nerwowke mam straszna:sorry:
tym bardziej ze moj p nie idzie ze mna do poloznej, bo niemoze sie z pracy zwoilnic:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej dziewczyny :) też kupiłam sobie detektor tętna, ale jestem w 13 tc i na razie jeszcze nie próbowałam go używać - chyba za wcześnie zwłaszcza, że mam sporą warstwę izolacyjną :)))

Kleo gratuluję pozytywnego wyniku :)

Do góry