reklama
Gratuluję wszystkim wyników:-) oby tak dalej.Powiedzcie mi dziewczynki ile mniej więcej kosztuje taki test PAPPa ?Mam ochotę go zrobić, bo mój lekarz poza głupimi dowcipami nie mówi niczego nawet na USG mnie nie skierował mimo, że to już 12-ty tydzień muszę sama kombinować co należy, a czego nie.Ale tak to już jest jak się chodzi do NFZ jednak póki co nie mam wyjścia.
Olcia pod koniec grudnia robilam prywatnie test PAPPA i kosztowało to 250zł, z tymże ja juz miałam dzień wczesniej usg genetyczne i do testu skserowali sobie tylko opis tego usg, jakby doliczyć do tego usg o wyszloby z 400zł
veritaserum71
Fanka BB :)
Gratuluję wszytskim udanych wizyt:-):-):-)
Jak wiecie u mnie marnie z wizytami u lekarza ale wczoraj widziałam się z położną. Usg nie miałam ale przez taki aparat bardzo dobrze słyszałam bicie serduszka. Coś pięknego:-)
Wyniki wszystkich badań w normie
Następna wizyta 25marca
Na szczęście w międzyczasie będę miała dwa usg. Jedno w Polsce, jedno tytaj
Taki domowy system podsluchu znajdziesz w Argosie
Buy Prenatal Heart Listening System. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Nie jest to jakas straszna cena, wiec chyba sobie kupie :-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Veritaserum ja już mam taki sprzęcior Jeszcze z ciąży z Marcelkiem i powiem Ci, że dzięki niemu dałam radę przezyc od wizyty do wizyty Potem jak już dzidzia rusza się intensywnie to też już człowiek jest spokojniejszy
veritaserum71
Fanka BB :)
A na tym etapie ciazy slyszysz juz serduszko? Bo mowia, ze dopiero od 20 tyg.:-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Tak, ja słyszę Ale mam inny niż z argosa. Ten podobno wyczuwa od 12tc ale ja usłyszałam dopiero w 15:-)
PINK ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER HEART RATE MONITOR + GEL on eBay, also, Monitors Dopplers, Maternity Pregnancy, Baby (end time 07-Feb-09 18:52:28 GMT)
PINK ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER HEART RATE MONITOR + GEL on eBay, also, Monitors Dopplers, Maternity Pregnancy, Baby (end time 07-Feb-09 18:52:28 GMT)
sylwia.m ja mam ten sam co ty
i juz nie pamietam kiedy mi on przyszedl
ale teraz tu juz super slychac pikanko
wczesniej tez ale trzba bylo mocniej przycisnac zeby dobrze trafic, a jak taka rybcia ucieka??hehe
fajna sprawa w sumie:-):-)
ja polozna mam 23 stycznia, usg 10 lutego i juz nerwowke mam straszna
tym bardziej ze moj p nie idzie ze mna do poloznej, bo niemoze sie z pracy zwoilnic
i juz nie pamietam kiedy mi on przyszedl
ale teraz tu juz super slychac pikanko
wczesniej tez ale trzba bylo mocniej przycisnac zeby dobrze trafic, a jak taka rybcia ucieka??hehe
fajna sprawa w sumie:-):-)
ja polozna mam 23 stycznia, usg 10 lutego i juz nerwowke mam straszna
tym bardziej ze moj p nie idzie ze mna do poloznej, bo niemoze sie z pracy zwoilnic
reklama