reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

reklama
Filmik super :-) cudna pamiątka.
Ja chcę się umówić na USG 3D na początek lutego, przed wyjazdem w góry - dla spokoju i z ciekawości że się może płeć ujawni :-)

Świetny filmik i świetna pamiatka - fajnie pozniej pokazac dziecku jakie bylo malutkie :-) no i oczywiscie fajny prezent na przyklad na dzien babci czy dziadka :-) tez zamierzam sie zapisac na poczatku lutego juz nie moge sie doczekac :-)

no i ja sie dolaczam :-D:-D swietny film, nominacje do oskara dostal??:-):-)
ja o takiej pamiatce moge pomarzyc:-( no ale co tam, usz do gory:blink:
pokazalam wczoraj mojemu panu ten filmik... i sie mnie pyta czy nasza dzidzia taka sama jest??:confused::confused: czy jeszcze ma ogonek:-D:confused::confused::confused:
nie wiem dlaczego o n nie poczyta sobie w necie jak sie malenstwo rozwija, mam nadzieje ze on sie tak nie zblazni w pracy jak sie spytaja jaka dzidzia juz duza bo w jakim tygdoniu ciazy jestem to wie:sorry2::sorry2:

reklama
witam po jednodniowej nieobecności:-)

to usg 3d, o ktorym pisalam że najlepiej robić w 20-24 tygodniu, to wlaśnie usg połowkowe, wtedy m.in. lekarz sprawdza jak wyksztalca się serduszko dziecka, komory, zastawki itd. lekarz sugerował że najlepiej tak w 22-23tygodniu je robić bo wtedy serduszko jest wieksze anizeli w 20 tygodniu i lepiej widać, to na co nalezy zwrocić uwagę, w związku z tym ja się wybieram dopiero w pierwszych dniach marca:-)

Do góry