reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Ja dzisiaj dzwonilam do szpitala zeby umowic sie na 3D i powiedziano mi, ze to za wczesnie. Poniewaz takie badanie kosztuje i do tego dostaje sie plyte z nagraniem pani w rejestracji poradzila mi zebym przyjechala na to badanie po 24 tygodniu. Chyba tak zrobie. No chyba, ze nie wytrzymam ;)

reklama
Matylda jak możesz to faktycznie poczekaj bo wtedy będzie więcej widać na tym usg 3D, bo one faktycznie tanie nie jest, ja wprawdzie mialam genetyczne też 3D, ale faktycznie tam jeszcze nie widac aż tak dużo, w 23-24 tygodniu wybieram się na takie jeszcze raz

Ja też słyszałam że między 13 a 20 tygodniem bo ono może wykryć chyba jakiś wady które można leczyć czy operować jeszcze w brzuszku. chyba że źle słyszałam:confused:

Ja na usg4d idę w 22 tygodniu, już nawet się wstępnie z ginką na nie umówiłam, mi mówila że się wcześniej nie robi bo jeszcze dzidzia za mała

reklama
Do góry