reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
no właśnie Iwon na co te zastrzyki??
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
fajnie że dba o ciebie ale zastrzyki w brzuch... to nie brzmi zachęcająco.. chyba by musieli mnie uspać do tego
Ostatnia edycja:
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
ivon zastrzyki w brzuchwspułczuje Ci.
może jeszcze uda Ci się tego uniknąc
może jeszcze uda Ci się tego uniknąc
daisy26
Fanka BB :)
Ja też słyszałam ,że są prawie bez bolesne! Ale pierwszy raz słyszę żeby ktoś je miał przed a nie po! Chyba mnie jeszcze dużo rzeczy zaskoczy.
Słyszycie może też pytania!"a pani jeszcze nie urodziła", od razu wyobrażam sobie jak ja to muszę wyglądać, żeby to jeszcze pytanie brzmiało ," ile to pani jeszcze zostało" to bym się lepiej czuła!
A tak po za tym zauważyłam ,że bardzo dużo teraz zasypiam na siedząco, nawet wtedy jak nocka jest całkiem całkiem, i mam takie dziwne kłucia w biodrach , a dokładnie gdzieś tam w kościach, czasami to aż mnie paraliżują!
To moja druga ciąża i muszę powiedzieć ,ze jest bez porównania do pierwszej!
Słyszycie może też pytania!"a pani jeszcze nie urodziła", od razu wyobrażam sobie jak ja to muszę wyglądać, żeby to jeszcze pytanie brzmiało ," ile to pani jeszcze zostało" to bym się lepiej czuła!
A tak po za tym zauważyłam ,że bardzo dużo teraz zasypiam na siedząco, nawet wtedy jak nocka jest całkiem całkiem, i mam takie dziwne kłucia w biodrach , a dokładnie gdzieś tam w kościach, czasami to aż mnie paraliżują!
To moja druga ciąża i muszę powiedzieć ,ze jest bez porównania do pierwszej!
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Iwonko,współczuję tych kłuć,ałłłłłłłłłłłćććććć....znam to troszke,na szczescie tylko z widzenia,moja bratowa miała takie zastrzyki i powiem Ci ze nawet robiła je sobie sama ...dzielna babka ;-);-)...Ty Kochana też jesteś dzielna!!!!!!