reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

reklama
Ja zaniosłam w środę ok 17 to wynik miałam na piątek do odebrania. Cena 30 zł. Ale u mnie jest małe miasto w większych pewnie będzie to inaczej.

Ja zaniosłam w środę ok 17 to wynik miałam na piątek do odebrania. Cena 30 zł. Ale u mnie jest małe miasto w większych pewnie będzie to inaczej.
Ok dzięki bardzo! Ja też mieszkam w małym miasteczku , więc przypuszczam ,że cena dużo nie powinna się różnić!
Mamy prawie te same terminy , ciekawe który dzieciaczek prędzej się urodzi! Pozdrawiam

Ja po dzisiejszej wizycie troszke przestraszona,lezalam na Ktg a obok w sali laska rodzila-ale dala koncert-normalnie wlosy mi deba stanely :szok: az przypomnialo mi sie jak to bylo 4 lata temu jak rodziłam malą,łzy mi normalnie poplyneły :-(...a mój syncio kawał chłopa 2900g i termin moze byc na 20 czerwca ale nie jest powiedziane bo moge chodzic do lipca i urodzic takie 5000g :szok:;-):szok:...brzuchol mi nadal sie stawia i skorcze czasmi takie echh...mam sie oszczedzac i tyle,chociaz przez dwa tygodnie a potem to juz moge skakac o !!!!

Wszystkim gratuluje udanych wizyt a wizytujacym zycze powodzenia!!!!

Wow :szok: kaaasiulka !!!! Spry ten Twój Maluszek !!! :-)

Ja dziś też po wizycie kontrolnej, z tym, ze moja gin sprawdziła tylko stan szyjki. Mam się stawić 19-tego na USG i wtedy zobaczymy ile wązy nasz synuś :-).
Tak sobie czytam i widzę, że Wy robicie badania krwi i moczu a ja nie dostałam żadnego skierowania :baffled:. Chyba jutro przedzwonię i się dopytam, czy oby pani dr nie zapomniała mi go wystawić ;-).

I ja się melduję. Niestety nie jest za różowo - córcia główką wisi nisko w kanale i szyjka mi się skróciła - jeszcze 2 tygodnie temu wszystko było Ok a teraz ma tylko 2 cm... :-( do tego mam jakieś podejrzane skurcze które powinny się pojawić dopiero za 2-3 tyg, więc zanosi się na to że ja też dołączę do czerwcówek a teraz jak najwięcej leżakowania...
No i pani doktor nie była zachwycona moimi wynikami cukru :-(
Najgorsze jest to że nic jeszcze nie mam gotowe, nawet pieluszki czy kocyka nie mam, ubranka nie uprane i w ogóle jestem w czarnej d....... :no:

Antkowa to ja radze szybko robić zakupy przez internet żebyś nie wychodziła z domku.... i spakować torbę do szpitala.
Oj, te dzieciaczki cos pchaja sie na ten świat.....

reklama
Antkowa najwazniejsze to wytrzymać jeszcze 2 tyg. Ciekawe czy skrócenie szyjki wiąże się jakoś z bólami o których pisałaś? a co z cukrami? Masz za wysokie? Heh... a jaka duża Twoja dzidzia jest? (Hehehe przepraszam za to 100 pytań do..)

Do góry