reklama
stopi, ja też ciągle mam jakąś infekcję grzybiczą . Nie mogę się pozbyc tego paskudztwa . Co chwila aplikuje sobie jakies globulki, czopki, tabletki i nic :-(. Chyba dopiero po urodzeniu małego, jak bede mogła zastosowac coś silniejszego MOŻE uda sie tego pozbyć :-(.
Ja kilka dni temu miałam robione KTG i wyszły jakieś skurcze, które jeszcze nie powinny się pojawiać. Lekarz zwiększył mi dawkę Asparginu.
Dziś miałam sprawdzaną szyjkę i niby wszystko jest OK, ładnie trzyma.
USG pokazało, ze z Maluchem też wszystko dobrze (waży już 2 kg :-)), łożysko wporządku.
Ja kilka dni temu miałam robione KTG i wyszły jakieś skurcze, które jeszcze nie powinny się pojawiać. Lekarz zwiększył mi dawkę Asparginu.
Dziś miałam sprawdzaną szyjkę i niby wszystko jest OK, ładnie trzyma.
USG pokazało, ze z Maluchem też wszystko dobrze (waży już 2 kg :-)), łożysko wporządku.
USG Lenki; Corcia w koncu przekrecila sie i jest juz glowka do dolu.Mala Lenka nie jest mala dziewczynka , tylko az lekarza zatkalo i resetowal USG, czy jakiegos bledu nie pokazuje. W moim malenkim brzuszku mieszka bardzo dluga Lenka (3tyg. do przodu), ale za to bardzo!! chuda, bo ok 1680g. Wogole ma niezle rozbierznosci w dzisiejszych pomiarach i mam sie szykowac na dlugiego chudzielca (roznice w pomiarach wyniosly ponad 3tyg). Chyba bedzie do mamy podobna, bo jej tata jest wzrostu normalnego... Brzuch mam mamy, bo w dlugosci ma jeszcze miejsce, a ze chuda to tez taki ten moj brzuch. Taka moja uroda jak to mi lekarz powiedzial. I dodal, ze mam bardzo mocny brzuch, mocna tkanke laczna i skora brzucha w idealnej kondycji, dobrze napieta i nie sadzi,zeby jakis roztep mi sie zrobil. A ona w tym moim malym brzuszku ma duzo miejsca. Jak ona chudzielec to teraz jasne czemu ja tak malutko przytylam hehe Odebralam tez ta cytologie i w przyszlym tyg do gin. I ku mojemu zdziwieniu infekcje sa ale, UWAGA!! od 3lat nie mialam grII, tylko zawsze gr. III ze zmianami CIN 1 lub 2. I zatkalo mnie, czyzby teza, ze w ciazy takie rozne niedobre zmiany przedrakowe moga sie cofnac :-) :-) Wiec juz moge miec ta grzybice i te klykciny itd, jak nie mam CIN1 ani CIN 2. Jak mi sie utrzyma gr II po ciazy to nie bede miala skracanej szyjki macicy.
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
Stopi
gratuluję dobrych wiadomości:-)
gratuluję dobrych wiadomości:-)
gabiaz
Fanka BB :)
No Stopi gratuluję dobrych wieści i córy :-) A grzybicą się tam może nie należy tak mocno przejmować, bo moja koleżanka urodziła w marcu i przeszło jak ręką odjął, a tak samo cierpiała prawie całą ciążę.
Stopi gratuluje dobrych wiesci Znajoma niedawno urodzila chudzielca za to bardzo dlugiego bo az 63 cm
Ja juz tez po wizycie i wszystko dobrze Maluda rozwija sie prawidlowo choc wydaje mi sie troche lekka bo ma dopiero 1900 g :-( No a pozatym gin troche sie przekomarzal ze on juz wie co bedzie ale mi nie powie Ale co tam najwazniejsze dla mnie jest zdrowie dziecka a nie jego plec
Ja juz tez po wizycie i wszystko dobrze Maluda rozwija sie prawidlowo choc wydaje mi sie troche lekka bo ma dopiero 1900 g :-( No a pozatym gin troche sie przekomarzal ze on juz wie co bedzie ale mi nie powie Ale co tam najwazniejsze dla mnie jest zdrowie dziecka a nie jego plec
reklama