reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Fioletowa
gratuluję dobrych wiadomości, tylko nie szlej ze szczęścia i się oszczędzaj:tak::tak:
u mnie bzy dopiero zaczynają się rozkwitać więc jeszcze bukietu nie da się zrobić, ale za kilka dni będzie mi ślicznie pachniało w pokoju:-)
Asia
cieszę sie że z Hanią wszystko w porządku:-)
Kasiurek
gratulacje:-)
Stopi
życzę jak najmniej mdłości
Juluszka
powodzenia na badaniu, to zrozumiałe że się martwisz ale czasem dzieci mają pewne wady które później w ogóle nie przeszkadzają w normalnym życiu
córka mojej siostry miała problemy z serduszkiem jak była malutka ale rozwija się ok i nie ma żadnych kłopotów
życzę zdrówka twojej kruszynce

reklama
Juluszka - ja tzymam kciuki zeby bylo wsio oki , nas tez lekarz nastrasyzl ze z sercem małego jest cos nie teges ale dwa usg 3D/4D nic takiego nie potwierdzily, wykryto tylko ze jedna czesc serca jest troche wieksza od drugiej ale to normlane jest wedlug wielu lekarzay wiec ja sie ciesze ze to nic powaznego, 25 mam wizyte kontrolna. Takze ja wierze ze bedzie dorbze :]
Stopi - ciesze sie ze z lenka wsio ok !!!!!! skzoda tylko ze tak mało pryztylas ale jelsi mała sie dobrze rozwija to chyba nic strasznego :]. JA juz jestem 13 kilo do przodu ;| i musze przytsopowac ze slodyczami i lodami bo to chyba mnie dobija ;)

Ja i Hania dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa.
Stopi cieszę się z Twojej wizyty.
Fioletowa teraz możesz szaleć do woli.
Juliuszka nie martw się na zapas. Z dzidzią na pewno wszystko będzie w porządku i będzie zdrowe jak rybka:-):-):-)

Po wieczornej wizycie u gina u nas wszystko jak najbardziej w porzadku,wyniki oki,malenstwo rosnie,rosnie i rosnie,z czego sie bardzo ciesze,mam nadzieje ze juz tak wszystko bedzie dobrze do konca,tfu,tfu,tfu co by nie zapeszac!!!!!!

dziekuję dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia...
naprawdę sie staram mysleć pozytywnie i nie martwić...
umówie sie do Pani doktor- kardiolog, zrobie badania i bedzie oki

Juleczka - na pewno będzie oki !!!! :tak:

stopi - to aż nieprawdopodobne, że tylko tyle przytyłaś, i że brzuszek taki mały. Lenka chyba dba o Ciebie, żebyś nie musiała po porodzie zbyt wiele kg zrzucać :-D. Najważniejsze, że z Nią wszystko OK, no i oby mdłości zbytnio nie dokuczały :baffled:.

My jestesmy po wczorajszej wizycie na USG 3D/4D. Wreszcie synuś pokazał się nam w całej okazałości (na poprzednich wizytach chował buźkę). Wypisz, wymaluj tatuś :-D:-D:-D. Oby rozumek miał po mamusi :-D:-D:-D.
Jutro wizyta kontrolna u lekarza prowadzącego.

dzien dobry wszystkim,,,,ja ostatnio mialam nie za ciekawie juz zaczynalo sie do porodu dostalam skurcze:-:)-(no i szpitalek,,dzieki bogu jest narazie wszystko okii,tylko w tym ze rozwarcie sie zamknelo a szyjka jest juz do porodu skrocona,zobaczymy,u lekarza bylam teraz w poniedzilek wyniki mam wszystkie dobre,noo wagi juz nie pisze hheheh,,no i weszlam do gabinetu i najpierw badanie,potem tetno prawie zawalu dostalam lekarz zbladl bo tetna nie bylo nie mogl znalesc szukal przez 5 min nagniatal brzuch i niccc,,noo to szybko usgg,ale dzieki bogu maly byl odwrocony jakos pleckami hehehh i dlatego nie mogl znalesc tak jest wszystko okii wazy 1800,lekarz powiedzial ze nie bedzie wazyl wiecej jak 3300 jsk sie urodzi oczywiescie jak powinno byc:-)no i na pewno jest synekkk:-D:-D:-D:-D

MamusiaM super ze synek ladnie rosnie...gratuluje
Anitka22 dobrze ze wszystko skonczylo sie tylko na strachu... i tez gratuluje synusia...

reklama
Do góry