reklama
Dosiu ja Ci zazdroszczę zaliczonej pozytywnej wizyty- przeciez zdrowie malucha najwazniejsze...
a co do płci to tez mi się wydaje,ze mała kokietka tam mieszka u Ciebie w brzuchu i robi Wam psikusa, a co -ona porządna jest...
ja liczę,ze mojemu Stasiowi od ostatniej wizyty nic nie odpadnie i zostanie nadal chlopczykiem, bo ostatnio nabyłam na allegro od dziewczyny po jej synku super pakę ciuszków chłopięcych za symboliczne pieniądze, a są markowe i prawie nowe... więc szkoda by było teraz je odłożyć na bok.
a co do płci to tez mi się wydaje,ze mała kokietka tam mieszka u Ciebie w brzuchu i robi Wam psikusa, a co -ona porządna jest...
ja liczę,ze mojemu Stasiowi od ostatniej wizyty nic nie odpadnie i zostanie nadal chlopczykiem, bo ostatnio nabyłam na allegro od dziewczyny po jej synku super pakę ciuszków chłopięcych za symboliczne pieniądze, a są markowe i prawie nowe... więc szkoda by było teraz je odłożyć na bok.
beata1973
Fanka BB :)
Kochaniutkie mamuśki czytam Was cały czas tylko z pisaniem mam kłopot bo czasu na wszystko brakuje :-) Ja obskoczę jeden dzialik to drugi tylko czytaniem kwituję ... Dla Wszystkich mamuś i ich bebisiów zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka , a ja powoli się zbieram bo niedługo czas na basenik :-):-):-)
dosia24 kocham Twojego bebisia za tajemniczość :-):-):-) i też obstawiam dziewunie :-) taka tajemnicza piękność w brzusiu mamuni siedzi zdrowiutka i szczęśliwa że sekret rodzinką skrywa :-):-):-)
dosia24 kocham Twojego bebisia za tajemniczość :-):-):-) i też obstawiam dziewunie :-) taka tajemnicza piękność w brzusiu mamuni siedzi zdrowiutka i szczęśliwa że sekret rodzinką skrywa :-):-):-)
uznajcie że mentalnie tańczę i skaczę z radości i w ogóle
aż mi ginka powiedziała, że dawno jej nic nie wprawiło w tak dobry humor
chociaż rozwarcie mam dalej 0.5 i tak pewnie zostanie, to szyjkę znów mam długą
i nie muszę już tyle leżeć - nawet mi na zwolnieniu napisała 2 - od razu powiedziała, że mam nie przesadzać, ale troszkę mogę się ruszać
i już mam plany na miasto: dentysta, fryzjer, ZAKUPY
oczywiście nie wszystko na raz
no i na mnie przyszedł czas na glukozę ale powiedziała mi że mam nie iść na czczo tylko godzinę po śniadaniu [ufff] bo to nie ma być krzywa cukrowa tylko wynik obciążeniowy - sytuacja z "życia": ciężarna po obiedzie idzie na spacer i mija cukiernię i ma zachciankę na torcik, no i to badanie ma sprawdzić jak na taką zachciankę zareaguje - tak mi to wytłumaczyła, podobno to jest w ogóle zalecenie jakiegoś krakowskiego instytutu, co innego krzywa, tę trzeba robić na czczo
no poza tym posłuchałam serduszka mojego maleństwa :-)
a w ogóle co nie mówiłyście że już bzy kwitną ???
aż mi ginka powiedziała, że dawno jej nic nie wprawiło w tak dobry humor
chociaż rozwarcie mam dalej 0.5 i tak pewnie zostanie, to szyjkę znów mam długą
i nie muszę już tyle leżeć - nawet mi na zwolnieniu napisała 2 - od razu powiedziała, że mam nie przesadzać, ale troszkę mogę się ruszać
i już mam plany na miasto: dentysta, fryzjer, ZAKUPY
oczywiście nie wszystko na raz
no i na mnie przyszedł czas na glukozę ale powiedziała mi że mam nie iść na czczo tylko godzinę po śniadaniu [ufff] bo to nie ma być krzywa cukrowa tylko wynik obciążeniowy - sytuacja z "życia": ciężarna po obiedzie idzie na spacer i mija cukiernię i ma zachciankę na torcik, no i to badanie ma sprawdzić jak na taką zachciankę zareaguje - tak mi to wytłumaczyła, podobno to jest w ogóle zalecenie jakiegoś krakowskiego instytutu, co innego krzywa, tę trzeba robić na czczo
no poza tym posłuchałam serduszka mojego maleństwa :-)
a w ogóle co nie mówiłyście że już bzy kwitną ???
Dosiu ja Ci zazdroszczę zaliczonej pozytywnej wizyty- przeciez zdrowie malucha najwazniejsze...
Juluszka , w sumie to nie miejsce na taki temat, ale skoro wybrałaś imię Staś to napisze ci troszkę o moim Stasiu, jest totalnym indywidualistą, ma swoje zdanie, charakter nie wiem po kim , no i boksuje o ponad rok starszego sąsiada! Dzisiaj przyłożył mu kilka razy taczką, wytnie się ,że sąsiad jest o ponad głowę większy!
Zapomniałam dodać ,ze ma 3 lata, czaruje wszystkich oczami i ma ksywkę "dyrektor" Jako matka radze ci ZASTANÓW SIĘ ! Oczywiście oprócz tego jest najsłodszym chłopcem na świecie!
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ja po wizycie. Czekałam prawie 40 minut takie miał lekarz opóźnienie a do tego moja wizyta trwała dosłownie może 5 minut.
Kurcze łydek-w ciąży niedotlenione są żyły i dlatego. Owszem można brać magnez ale to i tak nic nie daję.
Szyjka trzyma i to mocno. Serduszko biję. Główką w dół moja panna sobie leży i usg mam na za tydzień. Za te 5 minut skasował mnie 70 zł a za tydzień usg 100 zł. Żyć nie umierać.
Ogólnie nic złego się nie dzieje. Pojedyncze bakterie w moczu ale zdaniem lekarza to też nic złego.
Kurcze łydek-w ciąży niedotlenione są żyły i dlatego. Owszem można brać magnez ale to i tak nic nie daję.
Szyjka trzyma i to mocno. Serduszko biję. Główką w dół moja panna sobie leży i usg mam na za tydzień. Za te 5 minut skasował mnie 70 zł a za tydzień usg 100 zł. Żyć nie umierać.
Ogólnie nic złego się nie dzieje. Pojedyncze bakterie w moczu ale zdaniem lekarza to też nic złego.
To ja przynajmniej jak wystoję na swoją wizytę to jestem tam co najmniej 20 minut i płace 60 zł razem z usg! A co do tych kurczy to też mnie nawiedzają co dziennie, a najbardziej w nocy, ale widzę ,że jesteśmy na tym samym etapie!
Fioletowa to to miłego korzystania ze słoneczka:-):-), fajnie, że lepiej u ciebie.
Ja mam bez przed domem i jeszcze nie kwitnie
AsiaJan to ostro lekarze u was zarabiają za 5min. pracy, tez bym tak chciała, ale ważne, że wszystko ok:-)
Ja mam bez przed domem i jeszcze nie kwitnie
AsiaJan to ostro lekarze u was zarabiają za 5min. pracy, tez bym tak chciała, ale ważne, że wszystko ok:-)
gabiaz
Fanka BB :)
Gratulacje wizytek udanych
reklama