reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

dziekuje za kciuki, to cholerstwo bylo nieodbre juz 3 raz to robie i przyzwyczaic sie nie idzie :( jutro mam wyniki, i rece poklute, jedna reke w zgieciu łokciowym a druga na nadgarstku a to wsztsko przez moje cienkie zyły nawet najciensza igła nie da sie pobrac krwi :(

reklama
i dziewczynki juz po usg i wiecie co mam w brzuszku??? a nie powiem Wam bo.... sama nie wiem... kurcze i znow kinder niespodzianka.... ja to chyba w lipcu dopiero sie dowiem co to za lokator mnie tak kopie... byly tak zacisniete nogi ze nie bylo widac...
ale najwazniejsze ze zdrowo sie rozwija i wszystko w porzadku...

Dosia faktycznie dzidziuś trzyma Cię w napięciu, aż tak długo:-):-) Mój też miał zaciśnięte nogi ale do góry trzymał je i mu kuleczka wystawała, także może dziewczynka będzie?

dosia - wiem ze chcialabys wiedziec ale ja szczerz emowiac chyba bym wolala nie wiedziec, zawsze cos sympatycznego bedzie czkeac na koncu meczarni a tak to my juz wiemy co bedzie i w ogole :] ale mam andzieje ze nastepnym razem sie rozkroczy :]

powiem Wam ze mi tez sie cos zdaje ze dziewczynka. na poprzednim usg w szpitalu lekarka tez nic nie widziala i stwierdzila ze prawdopodobnie dziewczynka. teraz moj gin tez nic nie widzial, ale dziewczynki tez nie potwiedzil. pokazal mi tylko potem zdjecie usg innej pacjenki gdzie dokladnie widoczne byly jajka. tak sobie teraz mysle ze chcial mi cos zasugerowac chyba...

Dosia najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko ok. A płeć, fajnie wiedzieć ale jak taki wstydzioszek i nic nie pokazuje.... Zdaj się na Twoje pierwsze odczucie jakie miałaś jak się dowiedziałaś o ciąży. Ja chciałam zawsze pierwszego chłopaka, ale jak się potwierdziła ciąża na pierwszym usg gdzie widziałam tylko zalążek maleńki to wiedziałam że będzie dziewczę. I potem w końcu po długich staraniach pokazała kim jest. Ale lekarz też się nagadał przy badaniu. Bo ja chciałam koniecznie wiedzieć a ona nie pokazywała więc kazał mi się obracać na boki, kręcić biodrami a w końcu wzięłam sprawę w swoje ręce i zastukałam porządnie do niej i postanowiła oddać i wtedy się upewniliśmy;-)

DOSIA - przepraszam , ale Ty na prawde dowiesz sie dopiero w dniu porodu, kto tam mieszka :tak::tak: i bedziesz miec prawdziwa kinder niespodzianke :tak::tak: Ale tez mam jakie stakie przeczucia,ze urodzisz coreczke ;-)

reklama
Stopi ja tez mam takie wrazenie... na poczatku chcialam miec syna. potem mialam przeczucie ze to dziewczynka i tak zostalo do dzis. a skoro jajeczek nie widac to moze...:-) :-) :-)

Do góry