reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Po wizycie-wszystko wróciło do najlepszego porządku, nawet mogę wrócić do pracy he he he! Maksiu ma w 30 tyg i 3 d 1800g, wody w normie , ale jeszcze się nie obrócił, ma czas do 35tyg, potem będzie ciężko . Mi znowu dobiły 3 kg,

gratuluje wyników,ale chce Ci się tak wracać do pracy w 30 tygodniu???

reklama
Kasiurek, ja Cię przepraszam, nie chciałam wpadać w taki moralizatorski ton :zawstydzona/y: dzisiaj w ogóle od rana miałam taki wisielczy humor bo pół nocy nie spałam i rano też leciałam na badania, dopiero teraz sobie pospałam i patrzę na wszystko inaczej :sorry: wcześniej też koleżance z pracy się dostało...:zawstydzona/y:

Kasiurek, ja Cię przepraszam, nie chciałam wpadać w taki moralizatorski ton :zawstydzona/y: dzisiaj w ogóle od rana miałam taki wisielczy humor bo pół nocy nie spałam i rano też leciałam na badania, dopiero teraz sobie pospałam i patrzę na wszystko inaczej :sorry: wcześniej też koleżance z pracy się dostało...:zawstydzona/y:

"siem" nic nie stało :] kazdy z nas ma lepsze i gorsze dni :] i kazdy ma prawo do swojej opinii :] byc moze ja zle cos napisalam i tak wyszlo jak wyszlo :] nie masz za co przepraszam :tak: pozdrawiam

NIUTA -gratuluje wizyty :] oby i moja byla tak radosna :] a teraz lece bo zaraz mam tranwaj i badanie krzywej cukrowej wiec prosze o trzymanie kciukasow , pozatym glowa mnie boli jak cholera :(

reklama
Do góry