Kasiurek nie martw się, weźmiesz książkę i jakoś zleci. Mi pozwolili pół cytryny wcisnąć do tego koktajlu. A potem jakoś z ksiażką i na obserwacji innych ciężarówek mi czas zleciał...
co do kopniaczków Dziewczyny, mój synek takie fikołki w brzuchu robi, ze juz nie nadążam za nim i sama nie wiem gdzie on teraz ma główkę:-):-),
dwa dni temu na pewno leżał w poprzek, ponieważ z lewej strony czułam ruchy główki, bo widziałam jak mi sie wyłaniała
i takie delikatne muśnięcia rączek czułam, jak na lewym boku leżałam, a z prawej strony dawał mamusi potężne kopniaki nóżkami,
wczoraj sie odwrócił i miał głowę z prawej strony, bo jka wieczorem leżałam to brzuch mi sie nagle zdeformowal i się wybrzuszył z prawej strony i tam czulam twardą okrągłą główkę a z lewej strony ten brzuch sie naciągnął i strasznie zabawnie to wyglądało....
ale gdzieś od godziny 23 juz miałam potężne kopniaki (tak sobie myślę,ze nogami) po środku brzucha na samej górze blisko żeber,więc może się obrócił głowką w doł???
ale to jest takie świetne uczucie, nawet mimo,ze troche boli, to mozliwość oglądania i czucia ruchów dzidzi jest tak wspaniałe,ze na nic bym tego nie wymienila..
Dosiu trzymam kciuki za wtorkowe usg