reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dosia odpoczywaj sobie w pitalu :] nie ma co sie wyrywac tam ci nie grozi :] a sobie odpoczniesz :] wiem ze lepiej by sie chcialo we wlasnym łozeczku ale ... bedize odbrze
reklama
beata1973
Fanka BB :)
No i po wizytce :-) Dzidziunia zdrowiutka :-) waga 506 g +- pulski cacy :-) łapki i stópki wyposażone po pięć paluszków :-) górna warga prawidłowo rozwinięta :-) więc pozostaje się tylko cieszyć :-):-):-)
Odebrałam wymiczki i troszkę zdębiałam![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Moja glukoza :
na czczo : 71 (norna od 74 do 106)
po godzinie : 109
po dwóch : 43
czy ja jestem kosmitą ???
Reszta jako tako normalna, ale jest jeszcze troszkę takich głupotek poniżej i powyżej normy ...
Chyba muszę się oddać na przegląd i płyny powymieniać bo się wyeksplatowały przez te prawe 36 lat :-):-):-)
dosia24 super, że jesteś z nami i że wszystko idzie ku dobremu :-):-):-) dziewuni jeszcze nie gratuluję ;-) czekam na potwierdzonko :-):-):-) ale super, że zdrowiutka i wszystko w porządeczku :-):-):-)
fela_76 zdrówka słoneczko :-):-):-) zarazę koleżankę za uszy i na kopach wypędzić ;-)Ty masz przyjaciół i nowych nie szukasz :-):-):-)
agorana gratuleczki poprawy wyniczków :-):-):-) oby tak dalej :-):-):-)
Buziaczki kochane śpijcie słodko :-):-):-)
Odebrałam wymiczki i troszkę zdębiałam
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Moja glukoza :
na czczo : 71 (norna od 74 do 106)
po godzinie : 109
po dwóch : 43
czy ja jestem kosmitą ???
Reszta jako tako normalna, ale jest jeszcze troszkę takich głupotek poniżej i powyżej normy ...
Chyba muszę się oddać na przegląd i płyny powymieniać bo się wyeksplatowały przez te prawe 36 lat :-):-):-)
dosia24 super, że jesteś z nami i że wszystko idzie ku dobremu :-):-):-) dziewuni jeszcze nie gratuluję ;-) czekam na potwierdzonko :-):-):-) ale super, że zdrowiutka i wszystko w porządeczku :-):-):-)
fela_76 zdrówka słoneczko :-):-):-) zarazę koleżankę za uszy i na kopach wypędzić ;-)Ty masz przyjaciół i nowych nie szukasz :-):-):-)
agorana gratuleczki poprawy wyniczków :-):-):-) oby tak dalej :-):-):-)
Buziaczki kochane śpijcie słodko :-):-):-)