reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Emamusiu ja tez piłam po pierwszym podaniu krwi. Nie wytrzymałabym bez wody. Ale ta piguła co mi pobierała krew mówiła że nawet lepiej popić tą glukozę troszkę woda bo wtedy ten smak, aromat, się zabija. Zabiłam robaka!!!

viev wyniki bardzo nie zadowalające!! Dowiedz się jak najszybciej co dalej....

tylko że ja sieknęłam najpierw swoją butelkę 0,33 a potem jeszcze ze 3 kubki takiego lodowatego Daru Natury z automatu:sorry2:

Dobra już Was nie zadręczam swoimi refleksjami z tego badania :sorry2:
Każda się przekona na własnej skórze jak to ścierwo toleruje:-p
Wg mnie 50 g jest całkiem znośne i później godzina czekania, da się wytrzymać:tak:
Ale 75g i 2 godziny czekania to naprawdę wyższa szkoła jazdy, szczególnie w pierwszej godzinie po wypiciu mieszanki.

reklama
makro10 GRATULACJE WSTYDLIWEGO SYNUSIA :-):-):-) ślicznie zabrzmiało " Zasłaniał się ciągle rączką ale i tak wrażenia fantastyczne:) "
Monia_lipiec2009 niuta 3viev zdrówka kobiałki dla Was i bebisiów :-):-):-)
Kasiurek1983 tak jak wsześniej pisałam w innym dzialiku SUPER NIUSKI Z BEBISIEM :-):-):-) BRAWA DLA MALUCHA :-):-):-)
iwon3004 gratuleczki :-):-):-) prawdziwa "MATKA POLKA" nic jej nie rusza :-) Brawa :-)
e_mama nic dodać nic ująć :-):-):-) pyszny torcik z bitej śmietanki Ci się należy za takie wyniczki :-):-):-) Co do picia wody mi też nikt nie mówił, że nie powinnam nic pić przez te dwie godziny choć badania miałam w odstępie tylko trzech dni ... Nie mówcie, że abarot powtórka z rozrywki, bo piłam sporo :baffled:

UFF ... udało mi się i tu Was nadrobić :-):-):-) teraz psiaki po pachę (35 i 24 kilo) na spacerek a potem po wyniczki i na USG :-):-):-)
Buziaczki i miłego dzioneczka :-):-):-)

Witam sie dziewczynki nadal szpitalnie...:crazy::baffled::angry: niestety
na szczescie maz sie nademna zlitowal zalatwil neta do szpitala i podrzucil mi na chwile laptopa.
u mnie jak na razie wszystko ok. choc dzis znow zaczal mnie brzuch kluc, ale dopiero na wieczornej wizycie dowiem sie co i jak.
a wczoraj mialam usg. dzidzia miewa sie dobrze. wazy juz 563g jest zdrowiutka i prawdopodobnie bedzie...DZIEWCZYNKA.
choc nie nastatwiam sie bo lekarka nie stwierdzila ze na pewno bo bylo ulozenie miednicowe. wiem moze byc to samo co u Matyldy.
dziekuje za trzymanie kciuków i slowa wsparcia.:-D:tak:
ide troszeczke was poczytac...
buziaczki

Dosia super, ze sie odezwalas!!! My tutaj caly czas trzymamy kciuki za Was!!! A na dziewczynke jeszcze sie nie nastawiaj... niech potwierdza przy okazji nastepnego usg. Pozdrawiam!!!

hehe nie nastawiam sie bo ciagle pamietam twoja historie...ach to szpitalne zycie moze wykonczyc. mowie wam juz nigdy nie napisze ze nudzi mi sie w domu i nie mam co robic...
obiecuje...

nawet ok. choc teraz lezymy tylko we dwie. kolezanka juz po terminie czeka na poród... nawet wesolo jest...

reklama
Do góry