reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Agoranko dobrze, ze wyniki lepsze.:-)
Ty tez się przy tym lepiej pewnie poczułaś.....:tak:;-):tak:

Beata no powiem Ci że wyniki dziwno śmieszne..... :baffled::confused: A coś Ci mówili przy odbieraniu tych wyników??

reklama
Dosia, dobrze czytać że jest poprawa! Czekamy na Ciebie na "wolności";-):-)
Agorka, super że wyniki masz lepsze, mam nadzieję, że wczoraj gin Cię uspokoił w związku ze sprawami tarczycowymi. :tak:

Moja glukoza :
na czczo : 71 (norna od 74 do 106)
po godzinie : 109
po dwóch : 43
czy ja jestem kosmitą ???

a piłaś wodę między kolejnymi pobraniami krwi?
Jeśli tak to Twoje wyniki można wytłumaczyć podobnie jak u mnie, rozcieńczeniem glukozy, a jeśli nie popijałaś to podejrzewam, że gin da Ci skierowanie na zbadanie poziomu insuliny na czczo. Wygląda na to, że jesteś z deka niedocukrzona:dry:

No więc byłam wczoraj na USG... i jest mała cipuszka :-D
Wstępnie mężowi się spodobało imie Lena a i mi sie podoba więc chyba tak zostanie
Badanie ogólnie w porządku tylko że musze je powtórzyć bo chociaż serce widziała i wstępnie jest O.K. to nie mogła dokładniej maleństwa obejrzeć bo strasznie się wierciła, kopała i co chwila się przekręcała :zawstydzona/y:

Agorana byle tak dalej :tak: Prosimy o coraz lepsze wyniczki :-)

Beata ale zaszalalas :-) Wszystkie lipcoweczki martwia sie zeby nie za duzo wyszlo, a ty takie niespodzianki robisz :tak: Kosmita to napewno nie, ale jestes wyjatkowa :-)

Sylwia gratulacje coreczki

Hejeczka kobiałeczki :-):-):-) za oknami zima więc niepozostaje mi nic innego jak życzyć dużo uśmiechu i radości w tak ponurym dniu :-):-):-)
iwon3004 dali mi tylko kopertkę z wynikami w rejestracji ... w poniedziałek mam czarodzieja to posłucham wykładziku w stylu "co ta czarownica znów narozrabiała ;-):-)
e_mama wypiłam przez te dwie i pół godziny trzy niepełne malutkie wody nałęczowianki i zajdłam dwie cytryny :-) Mam cichą nadzieję, że tak to sobie wytłumaczą i ominie mnie powtórka z rozrywki bo trzeci raz miała bym DUŻY problem to wytrzymać :baffled::baffled::baffled:
Sysia_waw GRATULACJE ZDROWEJ DZIEWUNI :-):-):-)
annie22 co kolejne badanka zaczynam powoli rozumieć dlaczego mój GIN nazywa mnie CZAROWNICĄ :-):-):-) to starszy pan więc chyba wie co mówi :-):-):-) ale powiem szczerze, że koparka mi mocno opadła jak wyjełam wyniki z koperty :szok:

Jestem....po wizycie...

Usg nie miałam... :-( na przyszły miesiąc na 100% ale mężulek się ucieszył bo pójdzie ze mną.:-D
Co poza tym, z wyników lekarka zadowolona - ale najbardziej z tego cholernego cukru.;-):tak: Jestem ponoć na granicy anemii i mam cały czas brać żelazo! Ale to tak mam od samego początku.
Aaa... i mało ciekawa informacja dla mnie to taka że pod sam koniec ciąży w ostatnim miesiącu dostanę dawkę zastrzyków:szok::szok::szok: na coś tam... ale byłam w tak ciężkim szoku że nie wiem o co chodziło. Coś związane z zakrzepami...??:baffled::szok: chyba.... ??:baffled::szok::crazy::crazy:

reklama
Do góry