reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Ja tam dokładnie nie wiem, jak to jest z tą glukozą, ale mi powiedziała babeczka, która krew pobierała, że przez tę godzinę po wypiciu tego okropieństwa, nie mogę nic jeść i pić :baffled:.

Gratuluję udanych wizyt :-)

jeść nie jadłam między badaniami, ale piłam...
Trudno, na pewno nie zrobię tego badania po raz trzeci, nie ma w ogóle takiej opcji...
Pożyczyłam sobie glukometr od koleżanki, która miała w ciąży cukrzycę i dziś będę sobie kontrolowała cukier godzinę po śniadaniu, obiedzie i kolacji.
Po śniadaniu miałam 91 więc luks.

reklama
Ja też się cieszę laseczki że wyniczki dobre !!!!!!!!!!

Kasiurek,musiało być dobrze i jest :-)

E-mama,jak mogłaś.....tyle wody,dobre :-D

Viev,nie zazdroszczę tych wyników :-(,chyba czeka cię ciężka dietka :-(

A ja w przyszłym tygodniu na badania :-(,glukoza itd,odpuściłam sobie troszkę ale teraz muszę już zrobić bo potrzebuje wyniki na wizytę ;-) i jeszcze przed świętami na Usg :-):-):-),kurczę może to moje bobo w końcu pokaże co tam ma-byłby to chyba najlepszy zajączek w moim życiu :tak::-):tak: .....

gratuluję dobrych wyników :-D

co do glukozy to boje się tego badania coraz bardziej, chociaż chyba mniej wyników [ale kto wie]
po ostatnim zestawie leków znów zaczęłam wymiotować, więc pewnie ciężko mi będzie przebrnąć przez to badanie bez zwrotki...

....ja tez wciąż jeszcze przed tym ohydztwem :( i jak tak sobie Was czytam to coraz bardziej obawiam się tego badania, a wydawałoby się, że to takie nic - napić się troszkę cukru z wodą :)))

....ja tez wciąż jeszcze przed tym ohydztwem :( i jak tak sobie Was czytam to coraz bardziej obawiam się tego badania, a wydawałoby się, że to takie nic - napić się troszkę cukru z wodą :)))

Ja mam tak samo jak Ty. Przez to wszystko mam takie wiry na bani, że pewnie hafta angielskiego im zostawię w przychodni?:-):-)

Emamusiu ja tez piłam po pierwszym podaniu krwi. Nie wytrzymałabym bez wody. Ale ta piguła co mi pobierała krew mówiła że nawet lepiej popić tą glukozę troszkę woda bo wtedy ten smak, aromat, się zabija. Zabiłam robaka!!!

viev wyniki bardzo nie zadowalające!! Dowiedz się jak najszybciej co dalej....

reklama
A tak wogóle to nie macie sie czego bać jesli chodzi o wypicie tej glukozy. Weżcie cytryne i nie będzie az tak żle. Zycze Wam tylko lepszych wyników niż moje.

Do góry