reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Lorien GRATULCJE CHŁOPTASIA :-):-):-) i BRAWA za następną ustrzeloną PARKĘ :-):-):-)
fioletowa SUPER , że wyniczki OK :-):-):-)
dosia24 KOCHANIE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-) musi być !!! Potrzymają Cię troszkę w szpitaliku , dadzą lekarstewka i będziesz jak nówka sztuka ciężarówka :-):-):-)
Ja dalej mocno rozżalona po wczorajszej GLUKOZIE ... ciekawe gdzie mi się teraz wbiją tą igłą , bo łapska mam całe w wylewach ...
Uciekam z psiakami na spacerek buziaczki :-)

reklama
Cholera ale mnie zatkało!:baffled: Dosiu Kochana trzymaj się dzielnie!!;-)
Asiu czarownico, wiedźmo i w ogóle czaruj jak możesz żeby nam Dorotka szybko wracała do zdrowia:happy:

dosia24 - ja też dołaczam sie do trzymania kciuków, żeby wszystko było dobrze!!!!!!!!!! Słuchaj sie grzecznie zalecen lekarzy i badz dzielna. My tu wszystkie wierzymy, że bedzie dobrze, wiec na pewno tak bedzie, bo nie może byc inaczej!!!!! I czekamy na Ciebie!!!!!!

Dosiu trzymaj się, na pewno doprowadzą Cię do porządku i wrócisz do nas szybciutko, a zawsze to lepiej być pod obserwacją. Trzymamy kciuki :tak:

Ja byłam właśnie wczoraj u lekarza na 3d jest na szczęście wszystko dobrze jak na razie. I będę miała synka:) Coś tych córeczek w lipcu to nie wiele. Zasłaniał się ciągle rączką ale i tak wrażenia fantastyczne:) Fajnie móc w końcu zwracać się do dzidzi z określoną płcią. Teraz pozostaje wymyślenie imienia.

reklama
Do góry