reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
Dosiu
przykro mi ale wszystko będzie dobrze, może to lepiej że będziesz pod opieką lekarzy, poleżysz kilka dni a na pewno będzie poprawa
trzymaj się
przykro mi ale wszystko będzie dobrze, może to lepiej że będziesz pod opieką lekarzy, poleżysz kilka dni a na pewno będzie poprawa
trzymaj się
Dosiu, trzymaj się i nie przejmuj za bardzo - pewnie po kilku dniach Cię wypuszczą jak się upewnią że nie jest tak źle - moja kuzynka ze skracającą się szyjką normalnie funkcjonowała, nie była w szpitalu nawet 1 dzień, tylko na zwolnieniu, do tego zajmowała się 1,5 roczną córką
dosia24
Lipcowe mamy'09
dziekuje dziewczynki za slowa wsparcia. wlasnie sie pakuje. moj gin stwierdzil ze jakbym byla juz po 3 porodach i przyszla z taka szyjka to on by mnie nie pakowal do szpitala tylko kazal lezec i przyjsc za tydzien do kontroli. ale ze mam za soba jedno poronienie to on woli dmuchac na zimne. smutno mi troszeczke bo myslalam ze wkoncu spedze weekend z mezem, ale niestety bede musiala poczekac. mam nadzieje tylko ze przez ten tydzien bedzie brzydka pogoda( przepraszam kochane) bo jeszcze trudniej bedzie mi tam siedziec.
a moj maz pierwsze co powiedzial to jak ty wytrzymasz bez swojego forum.... buuuuu
a moj maz pierwsze co powiedzial to jak ty wytrzymasz bez swojego forum.... buuuuu
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
miałam to samo jak leżałam w szpitalu, cierpiałam bez dostępu do BB;-)
ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze, w końcu czego się nie robi dla dziecka
ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze, w końcu czego się nie robi dla dziecka
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Dosia nie zapomnij jakiejs fajnej ksiazki, gazetetek... Mam nadzieje, ze szybko zleci Ci pobyt w szpitalu. A pogoda bedzie wstretna.
gabiaz
Fanka BB :)
Dosia trzymam kciuki za jak najkrótszy pobyt w szpitalu, wszystko bedzie dobrze
Ja dziś po wizycie u gina, przejrzał "podwozie" i stwierdził że wszystko dobrze idzie. Nie kazał sie przejmować niskim położeniem dzieciaczka bo szyjka jest ok. Tyle mi ulżyło. Zważyłam się i mam 1kg do przodu. Wszystko wiec na razie dobrze idzie a za tydzień USG i mam nadzieję, że w końcu się dowiem co tam noszę w środku;-)
Ja dziś po wizycie u gina, przejrzał "podwozie" i stwierdził że wszystko dobrze idzie. Nie kazał sie przejmować niskim położeniem dzieciaczka bo szyjka jest ok. Tyle mi ulżyło. Zważyłam się i mam 1kg do przodu. Wszystko wiec na razie dobrze idzie a za tydzień USG i mam nadzieję, że w końcu się dowiem co tam noszę w środku;-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dosia -trzymam kicuki by pobyt w spzitlau byl krótki i nie meczący :]
reklama
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Dosiu ja jak na Wiedźmę przystało stwierdzam, że idziesz tam na bardzo krótko i do tego wszystko będzie w porządeczku i masz na zapasik się nie martwić;-);-);-);-) Tyle tu Nas i każda trzyma za Ciebie kciuk także musi i będzie wszytko dobrze. Trzymaj się mocno.