kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Lorien,też Gatulejszyn :-):-):-)...fajna parka będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak nie urok to przemarsz wojska cholera, poczekam do czwartku i sie zobaczy co mi powie
Nie ma problemu, czasem się przekomarza, że będzie miała siostle ale szybko daje się przekonać, że chyba jednak braciszka. Ja myślę, że do końca sama tego jeszcze nie pojmuje, dopiero jak dziecko ujrzy świat to w to uwierzy.Powiedz proszę, Emilka nie upierała się na siostrę? U nas na początku było ciężko, ale w końcu młoda dała się przekonać do brata;-);-)
Całuski i dzięki Babeczki! Wam też życzę spełnienia planów odnośnie pociech
Nie ma problemu, czasem się przekomarza, że będzie miała siostle ale szybko daje się przekonać, że chyba jednak braciszka. Ja myślę, że do końca sama tego jeszcze nie pojmuje, dopiero jak dziecko ujrzy świat to w to uwierzy.
póki co wie, że w brzuszku jest dzidziuś, braciszek, że kopie, że się niedługo urodzi, ale go nie widać, więc myślę, że nie do końca to rozumie. Ma dopiero 2 latka i 2 miesiące
No tak, Emili jest jeszcze mała Mojej np. nie mogę powiedzieć, że braciszek mnie kopie bo ona to strasznie przeżywa, że dzidziuś robi mi krzywdę i od razu zbiera się jej na płacz. Dlatego teraz dzidzia już nie kopie tylko się rusza w brzuszku;-);-);-)