reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Anika gratuluje, najwazniejsze ze zdrowe :tak:

e-mama, Antkowa i te o ktorych nie wiem bezstresowego wizytowania :-)

fioletowa mi tez jakos ostatnio nie chcialo leciec... trwalo to i trwalo zanim mi pobrala, ale ja jestem typem stresowicza wiec chyba to dobre zalozenie :-)

reklama
Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj :-)
e-mamo nie przejmuj sie az tak waga najwazniejsze zeby z dzidzia bylo wszystko dobrze :tak: Waga bedziemy sie martwic po porodze jak ja zbic ;-):-D

Fioletowa mnie żył w ogóle nie widać.:no:;-) Nawet w szpitalu nie mogli znaleźć odpowiedniej żyły do pobrania krwi. :-D Ale już tak mam od prawie zawsze.:tak:

EMamo trzymam kciuki!!!!

Jutro z rana usg mnie czeka wiec za wczesnie nie wpadne do Was, ale jak tylko gin zrobi mi pomiary i wroce to napisze co i jak :tak: Juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc jak urosla moja Maluda :tak::-)

reklama
Dzięki za kciuki laski :-)
Filip jest w dalszym ciągu Filipem i to dość obficie obdarzonym przez naturę rzekłabym:-p;-)
Poza tym przekręcił się i teraz sobie leży główką w dół, stąd silniej odczuwam kopniaki.
Miałam powtórne USG, ale ginka sprawdziła tylko to co było do sprawdzenia, czyli serce i nerki. Maluch jest zdrowy! Uffffffffffffffffffff:tak::tak::tak:
Z gorszych rzeczy to muszę powtórzyć tą cholerną glukozę!!!
Laborantki popełniły błąd i zmieszały krew tą pobraną na czczo i tą po wypiciu glukozy:baffled::baffled::baffled:
Ależ jestem wściekła!
Najgorsze jest to, że znowu będę musiała się przebijać do Kliniki rano, przez korki, no i teraz muszę zrobić test z 75mg glukozy, czyli czeka mnie jeszcze 2 godziny ślęczenia w poczekalni między pobraniami krwi :crazy::wściekła/y::wściekła/y:

Ja wiem że wszystko się robi dla dziecka, ale jakoś perspektywa picia tego świństwa ponownie wcale mnie nie raduje:baffled:

Do góry