reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
ja także trzymam kciuki !!!!!!!!
A za mnie w środę trzymać :-):-):-):-)!!!!
A za mnie w środę trzymać :-):-):-):-)!!!!
Kasiurek1983
Fanka BB :)
my to dzienni trzymamy kicukasy :] za wsyztskie mamusie i ich pociechy :] No i chwalcie jak tylko do domku wejdziecie bo my tu umieramy z niecierpliwosci !!
Za mnie też w środę proszę trzymać, szczególnie ze względu na moje skurcze
Dziś rano miałam robione badania - standardowo morfo i mocz, do tego powtórka toxo no i glukoza (minę po jej wypiciu chyba miałam jak ten emotikonek ale jakoś przeżyłam). Wieczorem małż przywiezie mi wyniki to zobaczymy jak wyszły...
Przy okazji - mój test wyglądał tak, że miałam pobieraną krew naczczo, potem 75g glukozy i powtórka badania po 2 godz. Czy któraś z Was też tak miała? Bo mam wrażenie że zwykle robi się 50g i powtórka po godzinie...
Chciałam się też pochwalić, że zostałam ciocią :-) przyszywaną ale zawsze ;-) w nocy moja koleżanka, która mieszka dosłownie pare ulic dalej, urodziła córeczkę! Niestety skończyło się cesarką, bo małej zaczęło spadać tętno, ale teraz obie już czują się dobrze.:-)
Dziś rano miałam robione badania - standardowo morfo i mocz, do tego powtórka toxo no i glukoza (minę po jej wypiciu chyba miałam jak ten emotikonek ale jakoś przeżyłam). Wieczorem małż przywiezie mi wyniki to zobaczymy jak wyszły...
Przy okazji - mój test wyglądał tak, że miałam pobieraną krew naczczo, potem 75g glukozy i powtórka badania po 2 godz. Czy któraś z Was też tak miała? Bo mam wrażenie że zwykle robi się 50g i powtórka po godzinie...
Chciałam się też pochwalić, że zostałam ciocią :-) przyszywaną ale zawsze ;-) w nocy moja koleżanka, która mieszka dosłownie pare ulic dalej, urodziła córeczkę! Niestety skończyło się cesarką, bo małej zaczęło spadać tętno, ale teraz obie już czują się dobrze.:-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
ciesze sie ze mamusia i didziolkiem wsio ok no i witamy na szarym swiecie :] hihiZa mnie też w środę proszę trzymać, szczególnie ze względu na moje skurcze
co do glukozy to jelsi daja 50 to sie robi po godiznie jesli 75 to po godiznie i po dwoch :] z czego bierze sie wynik tego po dwoch godiznach :] tak moj gin twierdzi, ale co gin to obyczaj
Ja w tym tygodniu muszę zrobić 75g na czczo po 2 godzinach.
reklama
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ja tak samo ale jeszcze nie w tym tylko przed samą wizytą a wizytę mam 1 kwietnia.Ja w tym tygodniu muszę zrobić 75g na czczo po 2 godzinach.