reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

A ja po wizycie :tak:
miałam iść jutro ale że rano załatwiłam wszystko w szybkim tępie to zostałao mi czasu a że dziś w przychodni nie było dużo ludzi więc poszłam
Tętno słyszałma skierowanie na krew mocz dostałam i wsio za miesiąc mam sie pokazac z wynikami ;-)

reklama
Izabell,ja również gratuluje kolejnej pewniaczki :-) ,chociaż jak już pisałyśmy po niespodziance Matyldy można się wszystkiego spodziewać :-D:tak::-D...ja narazie mam spokój i się nie denerwuję czy mojemu maleństwu wyrośnie coś miedzy nogami czy nie bo nadal nie wiem co tam siedzi w brzusiu ;-)...kolejne najdłuzsze 2 tyg mojego życia przede mną,może się dziecię w końcu pokaże ;-):tak:;-)

ja też jeszcze nie wiem, a chciałabym wiedzieć
ale na razie temat nr 1 na wizytach to szyjka, a jak się sytuacja unormuje to będzie czas na wszystkie gadżety - 3/4D, płeć, zakupy

ale zazdroszczę troszeczkę tym które wiedzą... można już po imieniu mówić i w ogóle, a u mnie "to" "dziecko" "maluszek" - ani jeszcze Klara ani Arturek

Dosia
trzymam kciuki za udaną wizytę

ja jutro ide do lekarza, mam dostać skierowanie na usg, ale najbardziej się martwię czy wszystko będzie ok, po tej akcji wcześniej ze skurczami to teraz się boję że znowu coś będzie nie tak, mam czasem skurcz ale mam wrażenie że ma to związek z ruchami dziecka bo czasem mam wrażenie że brzuch się napina gdy dziecko szaleje, choć nie wiem czy na to nie za wcześnie...
no i najwazniejsze czy szyjka się nie zmieniła...bo wiem że jak coś będzie nie tak to lekarz nie będzie mi kazał leżeć tylko wypisze skierowanie do szpitala.... a tego chciałabym uniknąć bo tam leżeć to koszmar:dry:

dziekuje dziewczynki, kochane jestescie.
robaczku mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. ja tez troche sie martwie, jak przed kazda wizyta czy bedzie ok. ale Tobie sie nie dziwie, tez balabym sie ze znów wyladuje w szpitalu. badzmy dobrej mysli...

reklama
Do góry