Kasiurek1983
Fanka BB :)
Izabell gratuluje córunia:-):-):-):-)
Kasiurek super, że z synusiem wszystko w porządku:-):-):-)
tez sie cieszymy :]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izabell gratuluje córunia:-):-):-):-)
Kasiurek super, że z synusiem wszystko w porządku:-):-):-)
Własnie wrócilismy z usg 3D i serce oraz wszystko inne w jak nalepszym porządeczku
Ps.Stopi ciesze sie ze u ciebie wsio ok :]
ja już po wizycie umówiłam sie na kolejna za miesiąc a usg za dwa
I wszystko ok dzidzia ma 600 g
I mam córeczkę:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) a córka się pokazała dopiero pod koniec i pani doktor była tak miła że jeszcze chwilę po oglądałyśmy ją sobie i powiedziała że na pewno dziewczyna ale na 100 bede wiedziała w lipcu
Po wielu trudach ...(mój net leci sobie w ..(cenzura)..) udało mi się choć troszkę nadrobić zaległości w czytaniu ;-)
fioletowa jeszcze raz zdróweczka i dziękuję za info :-):-):-) choć i tak nic dalej nie ogarniam ... ot poprostu jak boli to do gina, a jak nie to wszystko cacy :-)
Antkowa niuta3 zdrówka kobiałki i zmartwionka w kąt WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-)
stopi69 Kasiurek1983 HIP HIP HURA !!! BEBISIE ZDROWIUTKIE !!! :-):-):-)
izabell96 GRATULACJE DZIEWUNI :-):-):-) podnosi nam się średnia kobiałek :-):-):-)
Teraz już czas iść palulu, bo jutro dzień jak co dzień a mnie sen szerokim łukiem omija ;-) i podusia wydaje się wrogiem choć TŻ i psiarnia śpią słodkim snem :-):-):-)
Super!!!
Gratulujeee, ale super! żre mnie zazdrość;-)