reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Stopi trzymam kciuki, musi być dobrze :tak:
Calla gratuluje synka :-) podobno zawsze się rodzi więcej chłopców ale że faceci żyją krócej to się później wyrównuje ... takie tam gadanie w TV leciało ;-)

reklama
no i ciekawe czy któryś z naszych chłopców nie zrobi mamusi miłej niespodzianki i w ostatniej chwili nie okaże się dziewczynką :-). Jeżeli u nas jakimś cudem byłaby dziewczynka (choć dwukrotnie sama na USG rozpoznałam 'ptaszka') to będzie paradowała ubrana w bojówki i bluzeczki z samochodami i samolotami :tak: - taki.... byłby oryginalny model :-D

Stopi wszystko będzie dobrze,musi być!
calla no gratuluję synka!
U nas też chłopak na 100% ach ciężkie będzie moje życie ;-):szok::-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluję zdrowych chłopaków:tak::-)

Goteczka mówisz że ewentualnie będziesz ubierac córkę w bojówki:-D A myślisz, że jak ja urodzę chłopca to będę mogła go ubrac w sukienki:confused::-D:-D:-D I to różowe:-p:rofl2:

magduśka ... no to przed Tobą życie królowej matki! gratuluję faceta chociaż ... faktycznie jakieś męskie to lipcowe grono:baffled:

Sylwia... synek w sukienkach? hmmm no czemu nie... może i taka moda nastanie:happy: w końcu...skoro będzie rodzić się tylu chłopców to producenci sukienek zbankrutowaliby gdydby nie zaczęli namawiac mężczyzn do noszenia kiecek?:eek:

dziewczynki gratuluje synków. biedne beda te dziewczyny za pare lat. z pieknych mamus, beda piekne lipcowe bobasy.
stopi trzymam kciuki, po prostu musi byc dobrze...

Myślałam, że wysłałam tego posta w wątku głównym :-p
Jezu ale jestem zamotana:szok::szok::szok:

Gratuluję kolejnym mamusiom syneczków:-D:-D:-D

Dziś dzień teściowej:-p
Dziewczyny, którym mają się urodzić synkowie- zastanawiacie się jakimi teściowymi będziecie? hi :-D;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
catherinka przepraszam ale nie doczytalam. nie mieszkam w Krakowie tylko obecnie w Tarnobrzegu. ale czesto jezdzimy do Krakowa, moj maz sie tam urodzil tam studiowal, mieszkaja tam jego 3 bracia których lubimy odwiedzac. zreszta Kraków ma swój urok i lubimy tam spedzac czas.

Do góry