reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Stopi jestem z Tobą myślami. I wiem, ze będzie wszystko dobrze. Musi po prostu i wiem, że nie ma innej opcji. Spróbuj się nie denerwować i wszystko będzie dobrze:-):-):-)

reklama
No więc jestem i ja, juz po usg:-)
Z dzieciaczkiem wszystko w porządku, rozwija sie zdrowo - to najważniejsze:-):tak:
Poza tym jest chłopcem:tak:Mój małżon pęka z dumy....
Dziewczyny, szczególnie do tych co czekają jeszcze na swoje badanie, naprawdę warto spokojnie poczekać bo potem dostaje sie piekną nagrodę... także bądźcie dzielne kochane;-)..wiem łatwo sie mówi ale taka prawda..

Stopi, ja tak jak Goteczka bardzo polecam USG na Agatowej. Już od bardzo wielu osób słyszałam że oni specjalizują się właśnie w takich maleńkich serduszkach. Tam jest kilku lekarzy i chyba jedni są bardziej od tych dzieci w brzuchu a drudzy bardziej od tych już urodzonych. Najlepiej zadzwoń tam i zapytaj dziewczyny z rejestracji kogo by Ci poleciła w takim przypadku.

A ja złapałam grzybka :baffled: nie wiadomo skąd. Może dolegliwości nie były jeszcze bardzo uciążliwe ale p. doktor powiedziała że bardzo dobrze że przyszłam a nie czekałam jak samo przejdzie bo mogłoby nie przejść tylko się rozwinąć na całego, a w ciąży grzybek zdarza się bardzo często. Poza tym powiedziała, że w ciąży b. dużo tego typu infekcji przechodzi się bezobjawowo, a potem kobitka przychodzi do lekarza a tam cały zwierzyniec! :szok: Dała Nystatyne ale zrobiła też wymaz na posiew - zobaczymy co mi wychodują... Trochę się martwię bo niby cytologię zawsze miałam Ok ale p. doktor nie wyglądała na zachwyconą... :-(

reklama
Tez tak pomyślałam, ze plemniki Y jakby jakoś bardziej inwazyjne były patrząc na te nasze statystyki haha..

dzięki dziewczyny za gratulacje;-)

Do góry