reklama
no i ciekawe czy któryś z naszych chłopców nie zrobi mamusi miłej niespodzianki i w ostatniej chwili nie okaże się dziewczynką :-). Jeżeli u nas jakimś cudem byłaby dziewczynka (choć dwukrotnie sama na USG rozpoznałam 'ptaszka') to będzie paradowała ubrana w bojówki i bluzeczki z samochodami i samolotami - taki.... byłby oryginalny model
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dziewczyny gratuluję zdrowych chłopaków:-)
Goteczka mówisz że ewentualnie będziesz ubierac córkę w bojówki A myślisz, że jak ja urodzę chłopca to będę mogła go ubrac w sukienki I to różowe
Goteczka mówisz że ewentualnie będziesz ubierac córkę w bojówki A myślisz, że jak ja urodzę chłopca to będę mogła go ubrac w sukienki I to różowe
magduśka ... no to przed Tobą życie królowej matki! gratuluję faceta chociaż ... faktycznie jakieś męskie to lipcowe grono
Sylwia... synek w sukienkach? hmmm no czemu nie... może i taka moda nastanie w końcu...skoro będzie rodzić się tylu chłopców to producenci sukienek zbankrutowaliby gdydby nie zaczęli namawiac mężczyzn do noszenia kiecek?
Sylwia... synek w sukienkach? hmmm no czemu nie... może i taka moda nastanie w końcu...skoro będzie rodzić się tylu chłopców to producenci sukienek zbankrutowaliby gdydby nie zaczęli namawiac mężczyzn do noszenia kiecek?
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Myślałam, że wysłałam tego posta w wątku głównym
Jezu ale jestem zamotana
Gratuluję kolejnym mamusiom syneczków
Dziś dzień teściowej
Dziewczyny, którym mają się urodzić synkowie- zastanawiacie się jakimi teściowymi będziecie? hi ;-);-);-)
Jezu ale jestem zamotana
Gratuluję kolejnym mamusiom syneczków
Dziś dzień teściowej
Dziewczyny, którym mają się urodzić synkowie- zastanawiacie się jakimi teściowymi będziecie? hi ;-);-);-)
Ostatnia edycja:
reklama
dosia24
Lipcowe mamy'09
catherinka przepraszam ale nie doczytalam. nie mieszkam w Krakowie tylko obecnie w Tarnobrzegu. ale czesto jezdzimy do Krakowa, moj maz sie tam urodzil tam studiowal, mieszkaja tam jego 3 bracia których lubimy odwiedzac. zreszta Kraków ma swój urok i lubimy tam spedzac czas.