reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po Wczesnym Poronieniu - Kiedy Można Znowu Się Starać?

No tak, wszystkim się łatwo mówi - to była ciąża biochemiczna, nic tam przecież nie było, to się zdarza często, to zwykły okres.
A niech oni wszyscy tego doświadczą, to zobaczą, że już tak gadać nie będą. Ja nigdy o tym nie zapomnę. Mogłam mieć kruszynkę i ją czuć. Jeszcze w moim przypadku, to by była pierwsza, tak bardzo wyczekiwana. Nie zapomnę o niej nigdy. To jest takie same uczycie jak śmierć osoby. Ja to wszystko czułam, jak zaczyna się zmieniać moje ciało. Potem plamienie i to uczucie znikło. Kto to przeżył to wie o czym mówię.

Ostatnia edycja:
reklama
DOKLADNIE TAK Sony!! Trafilas w samo sedno swoja wypowuedzia!!

Ale zycie toczy sie dalej i trzeba na nowo walczyc o szczescie swoje... Ja walcze, bo wiemy,ze chcemy dziecko i czekamy na ten nasz malutki cud!

U mnie dzis tempka cos ruszyla do gory!!! Ciekawe jak bedzie jutro? MOze to wreszcie jakis poczatek owulacji, czyli,ze wracaloby u mnie wszystko na miejsce:) A to najwazniejsze!!!!

:) Dla mnie najwazniejsze w tym cyklu jest to,zeby on wrocil do normy,zebym wiedziala,ze owulacja sie pojawila,ze wszystko zaczyna grac. NIe nastawiam sie na ciaze od razu! Choc tez byloby fajnie:)) Niech wszystko wroci do normy wpierw!

Hej! MOja temp utrzymuje sie poki co w gorze,wiec licze na to,ze faktycznie owu byla i teraz tylko czekac w ktora strone zakonczy sie ten cykl...I rozpocznie sie nowy-juz normalny -mam nadzieje!!
A mnie bardzo boli i kluje podbrzusze.Nigdy tak nie mialam,nie wiem przez co to...:/
Sony, a jakies masci masz na te swedzenia?

reklama
No ja wyczytałam, że tego oleju z wiesiołka to nie można brać w ciąży. Więc pewnie przed owulacją też będę musiała odstawić, ale to za ok miesiąc. A może Ci już Gujazyl nie będzie potrzebny.

Do góry